articolul anterior articolul urmator

Martor în dosarul Polaris, în care este judecat Radu Mazăre: „Era un fel de secret public în Constanţa că autorizaţiile de construire se plăteau”

3
19 Jun 2017 17:59:56
Autor: News.ro
Radu Mazare FOTO: Mediafax
Radu Mazare FOTO: Mediafax

3 Comentarii

Victoria Ponta
19.06.2017, 19:53:24

SOTI Neptun.. Citim ziarele si internetul, la SOTI e sef un derbedeu numit S Lucian Ionescu cu ifose de jurnalist care a lins in toate regimurile politice posibile de la Constanta. Daca veneau martienii la alegeri, le aprindea becul si lor. Basescu il vedea pe acest Ionesco ca purtator de "sacosha cu voturi"..Nu il intrebati pe agramat cum si-a facut rost el de primul teren de casa pe pret de chilipir in zona de lux Mamaia, Constanta, ca procurorii de la Cta ar trebui sa se sesizeze. Alt pigmeu media, un anume Florea Munteanu, sef de TV si Radio care latra si la stanga politica si la dreapta, in functie de ce si cat primea.. Constanta a fost o zona a hotiei si descurcarelilor, acolo DNA trebuia sa incarce vagoane de shmenari ptr Rahova, din toate tipurile- presa, afaceri, politic.... Daca citim bilantul de-acolo insa, la Cta DNA se ocupa cu filosofii..

+2 (2 voturi)
Popa Pius
19.06.2017, 20:34:53

Eheee, numai politaii din Constanta-sud pot spune cite coloane de TIR-uri au iesit pe blat din port. Daca dati roata prin Agigea sa vedeti ce vile au si cite masini au schimbat, va speriati ce au putut face din salariile de bugetari.

+1 (1 vot)
tzestosel
4.10.2017, 18:59:37

Nu va faceti griji ca si acum este la fel la primaria ucenicului lui mazare. Nu primesti o hartie fara sa nu dai alta " hartie" !!!!!