Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Martor ocular în cazul intervenţiei de la Oneşti: „Soţia criminalului vorbea cu el la telefon. Îi spunea «nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont»”

19
3 Mar 2021 19:29:33
Autor: Ionuţ Mureşan
Imagine: Antena 3 / captură video
Imagine: Antena 3 / captură video

Un martor - coleg al victimelor sechestrate şi apoi ucise la Oneşti - povesteşte cum i-a văzut pe cei doi bărbaţi la balcon, dar şi faptul că soţia criminalului se plimba în voie printre poliţişti şi chiar i-a transmis lui Gheorghe Moroşan să nu îi omoare pe ostatici, că poate primesc bani în cont.

 
„Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă. Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta, Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos. Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese. Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti. Vorbea cu el la telefon şi îi spunea nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”, a spus un martor, în exclusivitate la Antena 3.
 

Bărbaţii au murit în urma şocului hemoragic

 
Autopsiile celor doi bărbaţi au demonstrat că aceştia au murit în chinuri, din cauza şocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavităţii toracice.
 
Cuţitul folosit de Gheorghe Moroşan a fost extrem de ascuţit, având o lamă cu o lungime de 40 cm. 
 
Din primele informaţii, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă.
 
În afare de imagini, sunt şi informaţii cheie din rapoartele poliţiei cu privire la o astfel de situaţie. Imaginile au fost surprinse de foştii vecini ai lui Gheorghe Moroşan, cei care au filmat, de altfel, toată acţiunea care s-a desfăşurat în balconul în care au avut loc crimele.
 
Anchetatorii fac percheziţii în apartamentul de la etajul patru al imobilului în care s-a petrecut crimă-dublă de la Oneşti. Este vorba despre apartamentul în care se află soţia criminalului şi unde locuiau vecinii care i-au spus lui Gheorghe Moroşan, că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Tomescu Tom
3.03.2021, 19:50:11

Stau ONG-urile ..cu ochii cât cepele ca nu cumva să îi fie încălcate drepturile "omului ", criminalului ... Să vedeți avocații cum se vor strădui să demonstreze că este nevinovat .. " bietul om " criminal ...

-10 (20 voturi)
Banan Crudu
3.03.2021, 20:00:48

Doi imbecili soț-sotie plus poliția care nu se pricepe. Plus ...Moldova...

-4 (12 voturi)
Realist
3.03.2021, 20:06:52

Exact asta ma pregateam sa spun si eu - e foarte ingrijorator ca nivelul de IMBECILITATE al unor cetateni romani a ajuns la cote abisale - daca esti lipsit de uzul ratiunii in asa hal (auzi, sperau sa primeasca actul de proprietate sau banii in cont - si el, consoarta !?!) esti in stare acte criminale la nivel de Bin Laden ! Ma mir ca n-a otravit apa orasului in semn de razbunare !

+9 (11 voturi)
Comandor Gherghisan
3.03.2021, 20:33:42

Un apartament in zona aia este 30.000 euro.Sa omori 2 oameni in speranta ca vei primi banii astia....Daca eram eu negociator stiam sa vorbesc pe limba aluia!

-1 (5 voturi)
Marius F
3.03.2021, 20:37:18

Un articol concis si la obiect :) Citez (copy/paste din articol) "Anchetatorii fac percheziţii în apartamentul de la etajul patru al imobilului în care s-a petrecut crimă-dublă de la Oneşti. Este vorba despre apartamentul în care se află soţia criminalului şi unde locuiau vecinii care i-au spus lui Gheorghe Moroşan, că cei doi muncitori se află în apartamentul pierdut de acesta în instanţă."

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările