Mărturia cutremurătoare a unei românce: „Am fost răpită la Londra şi traficată pentru sex“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Acum câţiva ani, Anna a părăsit România şi s-a dus în Londra cu gândul de a studia. Având nevoie de bani, şi-a luat locuri de muncă temporare. A lucrat ospătăriţă, a făcut curăţenie în case, a predat matematică. Dar, într-o zi din martie 2011, viaţa ei a luat o întorsătură nedorită.  A fost luată cu forţa de pe stradă şi a trecut prin nouă luni de iad, scrie BBC.

Se întorcea acasă să iasă prânzul înainte de a pleca la celălalt loc de muncă. Dar nu a mai reuşit. A fost smulsă chiar din faţa casei sale din nordul Londrei şi târâtă într-o maşină de culoare roşie. Agresorii erau trei la număr: doi bărbaţi şi o femeie. După ce au ameninţat-o în română şi au deposedat-o de bunuri, au dus-o la aeroport.

„Nu ştiam ce se întâmplă. Îmi imaginam totul, de la recoltare de organe până la prostituţie sau chiar omor“, spune ea pentru BBC.

La aeroport, a fost preluată de un bărbat. Abia în avion a aflat destinaţia: Irlanda. Acolo i-au aşteptat doi români.

„Cel puţin asta arată mai bine“, a comentat unul dintre ei când a văzut-o. Atunci Anna şi-a dat seama că a fost răpită.

Bărbaţii au dus-o într-un apartament murdar, undeva lângă un magazin. Jaluzele erau mereu trase şi mirosea a ţigări şi alcool, îşi aduce aminte ea.

Odată ajunsă acolo, a fost lovită, dezbrăcată şi fotografiată purtând lenjerie de corp. A avut mai multe nume - Natalia, Lara, Rachel, Ruby -, vârste diferite - 18, 19, 20 de ani - şi a provenit fie din Letonia, fie din Polonia, fie din Ungaria.

A fost obligată să facă sex cu mii de bărbaţi în schimbul a 80-100 de euro pentru o jumătate de oră sau 160-200 de euro pe oră. Doarmea doar când nu avea clienţi şi se hrănea din resturi.

Fără mâncare adecvată şi somn suficient, abuzată în mod constant, a pierdut rapid din greutate. Nici creierul nu îi mai funcţiona normal.

A scăpat după nouă luni de captivitate, iar acum îi urăşte pe toţi cei care i-au provocat acest calvar.

„Ştiau că eram ţintuite acolo, dar nu le-a păsat“, a mărturisit Anna pentru BBC.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite