Măsura de carantină a fost prelungită pentru comuna Mogoşoaia din judeţul Ilfov. Ce localităţi mai sunt în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măsura de carantină zonală este instituită în 27 de localităţi din judeţul Ilfov FOTO Poliţia Română
Măsura de carantină zonală este instituită în 27 de localităţi din judeţul Ilfov FOTO Poliţia Română

Prefectura Ilfov a anunţat miercuri seară, că măsura de carantinare zonală a fost prelungită pentru comuna Mogoşoaia cu alte 7 zile, începând de la ora 22.00.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 93 din 13.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Mogoşoaia, cu satul aparţinător Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a transmis Prefectura Judeţului Ilfov.

Sursa citată a precizat că şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6993 din 14.04.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov, începând cu data de 14.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 21.04.2021 ora 22:00.

Potrivit ultimei raportări în Mogoşoaia incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a scăzut la 5,00 la mie.

Până astăzi pe lista localităţilor pentru care a fost instituită măsura de carantină zonală se aflau 27 de comune şi oraşe din judeţul Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite