Medic legist: nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama fratilor Becali a fost găsită moartă joi seara FOTO Mediafax
Mama fratilor Becali a fost găsită moartă joi seara FOTO Mediafax

Concluziile preliminare ale medicului legist relevă că nu sunt urme de violenţă în cazul mamei fraţilor Becali, care a fost găsită decedată joi seara în piscina locuinţei din Pipera. Potrivit unor surse judiciare, sunt audiate persoane care se aflau în imobil.

„În jurul orei 20.00 am fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Voluntari, cartier Pipera, în piscina locuinţei se află decedată o femeie de 83 de ani. La faţa locului s-a deplasat ambulanţa şi Poliţia. Dacă procurorul împreună cu medicul legist consideră că există indicii de violenţă, atunci se ia cadavrul şi se duce la necropsie. În cazul în care e vorba de înec, se constată decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, citată de Agerpres.

Femeia în vârstă de 83 de ani a decedat în cursul zilei de joi în piscina locuinţei sale. Un echipaj SMURD a fost solicitat acasă, dar mama fraţilor Becali nu a mai putut fi salvată. La scurt timp de la acest episod, poliţiştii şi-au făcut apariţia în locuinţa cu pricina pentru a studia cauzele decesului.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), doctorul Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica, la 19.43. Potrivit medicului, la momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Surse din Poliţie au precizat că de la reşedinţa din Pipera a familiei Becali a fost făcut un apel la 112 de către Petre Costicea, unul dintre oamenii de încredere ai familiei Becali.

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a declarat, referitor la o eventuală cerere a clientului său de a fi eliberat temporar pentru a participa la funeraliile mătuşii sale, că nu comentează situaţia, adăugând că „vedem pe urmă ce facem”.

Cererea lui Gigi Becali de schimbare a regimului de detenţie din semideschis în deschis, astfel încât să poată fi lăsat să iasă din penitenciar între anumite ore, a fost respinsă, marţi, de Judecătoria Sectorului 5.

Pe aceeaşi temă:

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, găsită moartă într-o piscină! Urmează să fie stabilite cauzele unui deces suspect

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali a fost găsită moartă joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera.

Istoria clanului Becali: de unde se trage familia şi ce loc ocupa Everdichia în cadrul acesteia

Povestea familiei Becali a început în satul albanez Pleasa, aşezat în sudul Albaniei, lângă oraşul „Corceaua"(Korce), în apropierea graniţei de azi cu Grecia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite