Medicul Simona Tivadar, despre copilul decorat de Regina Suediei care a fost bătut de un poliţist local din Sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Tivadar, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, şi-a arătat indignarea pentru faptul că cei doi copii au fost bătuţi de poliţişti locali Sector 3 după ce au fost prinşi la pescuit în Parcul IOR din Capitală.

“Întâmplarea face să îl cunosc pe Rică, unul dintre copiii bătuţi de domnul miliţian- după ce, în prealabil, l-a legat cu cătuşe de coşul de gunoi - pentru că a pescuit în lacul din parcul IOR. Dincolo de indignarea mea că nu l-a şi gazat, cum se face într-un stat civilizat, vă spun că bine i-a făcut: copilul e un răsfăţat al sorţii, care nu a avut niciodată pantofi noi (să îl jeneze) sau haine noi (să îl înţepe, să-l zgîrie). Un îmbuibat care a ars-o hipsterian pă eco/bio/natural până recent, locuind în Delta Văcăreşti (fără apă curentă, căldură sau curent electric). O beizadea care dă cu piciorul ori de câte ori se întoarce acasă, nu în uşa de la bloc, fiindcă ea nu există, ci în seringile drogaţilor din ghetoul Ferentari. Şi care consumă banii statului încăpăţînîndu-se să facă şcoală. Un copil pe care Valeriu Nicolae l-a luat cu el în Suedia, să primească felicitări direct de la Regină pentru că supravieţuieşte demn într-un mediu care ar sminti orice adult. 

Citeşte şi VIDEO Un poliţist local din Sectorul 3, filmat când loveşte în burtă un minor în parcul IOR

Spre deosebire de el, dl miliţian e un oropsit, lucru care sare în ochi la prima vedere a burdihanului. Păi vă imaginaţi cum o fi strigat doctorul la el? <<Bă, parizer cu chipiu, bagă nişte sport, nişte cafturi, nişte pumni în ficatul unui copil flămînd, băăă, nu vezi ce colesterol ai?! Ce ledeleu' meu, vrei să mori pentru nişte îmbuibaţi?? Hai, valea, şi să-mi vii cu flămînzii bătuţi măr, mă!>>

Păi ce, te joci cu prescripţia medicală? Hai, n-o fi fost medicală, da' cineva tot i-o fi zis că face umbră pămîntului degeaba. A confirmat şi distinsul primar al sectorului 3, ăla de toacă zeci de milioane de euro pe un bulevard de 2 km şi copacii aferenţi, uscaţi toţi. Măi, dacă nu făceam scandal când a vrut să cumpere doi dinozauri de plastic (cu 100 mii euro bucata, parcă) acu' aveau ocupaţie şi copilu' şi militianu', se jucau împreună în parc şi nu mai stârnea balaoacheşu' ăla mic atâta circ degeaba. Dacă îi era foame, trebuia să facă cerere la primărie, îi deblocau imediat nişte fonduri pentru o fântână arteziană în parc, să aibă şi de băut. 

Crecă Regina Suediei o să-i cheme şi pe primar şi pe miliţian la ea, să-i decoreze şi pe ei. 

Toţi cei care aveţi copii bruneţi sau slabi, ţineţi-i acasă. În România poţi lua bătaie pentru orice. Şi nu uitaţi să vă bateţi nevestele şi chiar fetele de mici, acu' e lege, iar România e ţara în care nu există discriminare, legea cu bătaia se aplică tuturor în egală măsură. 

Nu ţin minte, siktir era voie să zicem? Internetu' ăsta mai funcţionează mult?”, îşi încheie Simona Tivadar postarea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite