A lăsat lună casa unde făcea menajul. O menajeră şi fiul ei, suspectaţi că ar fi furat dintr-o locuinţă 300.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O menajeră şi fiul ei au fost reţinuţi, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă   FOTO Adevărul
O menajeră şi fiul ei au fost reţinuţi, după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă   FOTO Adevărul

Poliţiştii bucureşteni au reţinut marţi o femeie în vârstă de 43 ani, şi pe fiul acesteia, suspectaţi că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuinţă în care femeia asigura menajul. Prejudiciul total se ridică la 300.000 de euro, cei doi fiind momentan reţinuţi.

„Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 3 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă“, potrivit Poliţiei Capitalei.

Mai exact, în cursul zilei de marţi, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, proprietara apartamentului suspectând faptul că, femeia care asigura menajul, ar fi reuşit, în timp ce se afla în interiorul locuinţei, să sustragă mai multe ceasuri de valoare.

În urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, suspecta, in perioada august- octombrie 2013, în timp ce proprietara apartamentului era plecată din ţară, ar fi sustras, cu ajutorul fiului său, în vârstă de 23 de ani, 10 ceasuri de mână în valoare de aproximativ 300.000 de euro.

După ce ar fi reuşit să sustragă ceasurile, aceştia le-ar fi vândut unei terţe persoane contra sumei de 2.000 de lei bucata. Ulterior, pentru a-şi ascunde fapta, cei doi ar fi achiziţionat replici ale ceasurilor originale pe care le-ar fi pus în locul celor sustrase.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite