Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Vino la McDonald’s şi implică-te în campania Mi-e poftă să fac bine

0
Articol publicitar
20 Nov 2015 14:55:31
Autor: ADH

Te invităm să te alături campaniei „Mi-e poftă să fac bine!” Împreună construim cea de-a treia casa Ronald McDonald, care îi aduce pe părinţi alături de copiii lor aflaţi sub tratament în spital. Te aşteptăm în oricare din cele 67 de restaurante din România să te implici în campania „Mi-e poftă să fac bine!” şi să contribui  la construirea celei de-a treia case Ronald McDonald.

 

În perioada 16 – 22 noiembrie, McDonald’s România organizează evenimentul de strangere de fonduri din cadrul campaniei „Mi-e poftă să fac bine!” prin care donează 1 Leu din valoarea fiecarui Big Mac sau McChicken cumpărat (sandviş sau meniu) către Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald. Scopul campaniei este de a strânge suma necesară pentru începerea construirii celei de a treia case a Fundaţiei.

Fundaţia este principalul susţinător al celor două case Ronald McDonald din Bucureşti şi Timisoara care, de la înfiinţare, au ajutat peste 13.000 de familii în perioade dificile. Ne dorim să construim a treia casă Ronald McDonald în România şi avem nevoie de spijinul tău. Vino alături de noi şi ajută-ne să oferim sprijin şi alinare părinţilor a căror copii sunt internaţi pentru tratamente de lungă durată.

McDonald’s pregăteşte vineri, 20 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, în restaurantul McDonald’s Unirea, de la parterul magazinului Unirea cel mai mare eveniment de caritate anual al companiei -McHappy Day, ziua în care vedetele devin pentru o zi purtătoare ale mesajului Fundaţiei Ronald McDonald.

      Alte proiecte ale Fundaţiei Ronald McDonald în România

Fundatia Ronald McDonald este principalul susţinător al celor două case din Bucureşti şi Timişoara şi, în plus, oferă sprijin diferitelor iniţiative care ajută copiii bolnavi şi familiile acestora. Printre alte proiecte ale fundaţiei se numără proiectul «Operation Smile», prin care o echipă internaţională de chirurgi a operat gratuit peste 150 de copii cu malformaţii faciale, înfiinţarea unei secţii de oncologie-hematologie pediatrică la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş, construirea unui lift în Spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timişoara care să faciliteze accesul copiilor operaţi la etajele superioare, dotarea Spitalului pentru Copiii Grigore  Alexandrescu cu echipamente medicale performante de imagistică, cel mai important  fiind un computer tomograf performant care ajută la diagnosticarea corectă a peste  3000 de copii anual.

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările