Trei morţi, între care un copil, şi cinci răniţi, după ce un microbuz a căzut în Dâmboviţa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU
FOTO ISU

Trei oameni, printre care şi un copil, au murit şi alte cinci persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a căzut în Dâmboviţa în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.30.

Cinci victime au fost transportate la spital, de ambulanţele SMURD: trei la Spitalul „Bagdasar Arseni“, o persoană la Spitalul Sf. Pantelimon şi o alta la Spitalul Sf. Ioan. Conform primelor cercetări, şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului când a vrut să vireze la stânga dinspre splaiul Dâmboviţei către autostrada A2.

La intervenţie au participat şase ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri şi echipajul de salvatori


Accidentul a avut loc la intersecţia Splaiului Unirii cu Centura Bucureşti, la ieşirea către Autostrada Soarelui. Din primele informaţii, se pare că şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, la intrarea pe şoseaua de centură, autovehiculul ajungând în râul Dâmboviţa.

Până la sosirea pompierilor şi scafandrilor, câţiva martori au încercat să salveze victimele. Aceştia au descris momentele prin care au trecut victimele:

„Nu s-a auzit decât o bubuitură mare şi atât. Am scos patru persoane şi la restul nu am putut să intram în apă”, a declarat un martor, citat de aceeaşi sursă.

„M-am dus jos, am văzut că nu se poate scoate, că erau uşile blocate. Era o persoană jos, lungită pe bordură, şi era dânsa acolo. Ţipa disperată”, a povestit un altul.

„În maşină erau două persoane încarcerate, una a fost dusă de râu mai jos şi şase s-au autoevacuat”, a declarat Rupa Remus, de la Biroul de Coordonare Intervenţii şi Misiuni.

„Două victime au fost extrase cu leziuni incompatibile cu viaţa. Un copil în stop cardio, s-a încercat resuscitarea, fără rezultat, celelalte au fost transportate la spital”, a explicat Maria Luiza Truşcă, medic.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite