articolul anterior articolul urmator

Mihaela Geoană a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia a ajuns la spital

3
4 Feb 2019 21:34:01
Autor: Anca Vancu
Soţia fostului ministru de Externe este în afara oricărui pericol
Soţia fostului ministru de Externe este în afara oricărui pericol

3 Comentarii

Puscas Marin
4.02.2019, 22:01:19

Idioata care crede in mysticism a uitat sa isi ia flacara violeta cu ea!!! Acesti cretinopati au juns sa ne conduca!!! Cred in flacara violeta, in pupat moaste, in cruci, in spirale spiritual, in bautul pisatului ca MISA!!! Ei bine, acesti dezaxati mental ne conduc!!! Si vaca asta mai e si de la Crucea Rosie!!!

Puscas Marin
4.02.2019, 22:03:27

Deci vaca asta care crede in mysticism s-a dus la Elias, spitatul diplomatilor si politrucilor!!!! Vaca asta care crede in nimic de ce s-a dus la Elias ca ea nu e politruka sau diplomat!!!???

Carmen Florea
4.02.2019, 22:20:55

... vai, pupincuristilor, ati sarit fuguta sa-i stergeti c..., adica ranile ... Mamicuta 'rivolitionara' nu era si ea p-acolo? ... tot in vila de la RAAPS isi duce veacul cu mamicuta 'rivolutionara' cu 1000 euro/lunar, moca, 'rivolutionara' lu' p. Spataru, fara sa plateasca un leu de ras pe chirie? doar turma pt ce e, daca nu pt a plati lafaiala scursurilor astea, care se cred buricul pamantului? Cum se bocea smenaru' de barbat-su? El 'n-are casa, el n-are unde locui, el n-are nimic, el e sarac-lipit' si da-i cu hadevaru' de care numai astfel de capuse sunt in stare sa se laude. Nu detine nimic, pt ca hotii stiu ca nu pot sa justifice averile colosale, pe care le-au furat, frecand menta la buget o viata, la troaca, la taxele prostilor, la ciolan... Le-a scris, averile, pe soacra 'rivolutionara, stiind ca 'rivolutionarii' nu sunt controlati, pt ca au dat dovada de 'merite speciale' inaintea statului roman ... aha ... Un clan de escroci, o 'famele' de paraziti smecheri, care se indoapa fara niciun merit din taxele amaratilor, care traiesc cu paine si cartofi ...