articolul anterior articolul urmator

Mihai Şora, mesaj către protestatari: De hoţi şi mârşavi n-am scăpat, ţara înapoi nu ne-am luat-o. Ar trebui să fiţi astăzi în Piaţă

11
10 Aug 2018 12:28:46
Autor: Florinela Iosip
Mihai Şora, despre protestul de astăzi: „Bucureşteni, care aţi obosit şi v-aţi pierdut speranţa, ar trebui să 
fiţi astăzi în Piaţă măcar din respect pentru ei“
Mihai Şora, despre protestul de astăzi: „Bucureşteni, care aţi obosit şi v-aţi pierdut speranţa, ar trebui să fiţi astăzi în Piaţă măcar din respect pentru ei“

11 Comentarii

Alexa Alexandru
10.08.2018, 13:42:41

Hoti si marsavi vom avea mereu, si multi. Important este de care parte a portii inchisorii ii avem.Sper ca de partea dinauntru. Si toti, chiar daca vor deveni savanti si vor scrie carti in inchisoare, sa nuiasa inainte de termen. Dragnea cu tiitoare lui tinerica si cu fiu-su sa fie bagati in cocina in care au mai ramas 3000 de porci. Respectul meu, si cred al milioanelor de romani din afara granitei, pentru Mihai Sora!

+2 (8 voturi)
Alexandru Preda
10.08.2018, 14:44:58

Domnule Mihai Sora, va sta mai bine sa aveți o atitudine rezervata, cum i-ar sta bine unui om de vârsta și ințelepciunea dvs! Lăsați-i pe cei care nu și-au făcut datoria de a merge la vot, sa își rezolve singuri problemele pe străzi! Poate vor învata o data ca a vota este o îndatorire cetățeneasca și data viitoare vor alege calea civilizata și normala de a alege cine sa fie la cârma tarii!

-3 (7 voturi)
Codruta=Tepes
10.08.2018, 15:14:38

@Alexa Alexandru Gigel poate fi condamnat ca nu a mers la vot si cred ca s-a invatat minte vazand ce se intampla si va merge de acum inainte. Dar nu-l poti condamna prea mult pe Gigel, nu si-a imaginat ca PSD si ALDE vor invoca falsul argument ca o majoritate vremelnica le da dreptul la orice pentru a instaura dictatura "majoritatii" celor 17%. Daca i-ar fi crezut in stare de asta, daca i-ar fi crezut in stare sa o puna pe una ca Dancila premier sau sa lase economia pe mana unui Valcov care escroca cetatenii cand era director de "banca" de tip Caritas, probabil ca ar fi incercat sa se asigure ca nu vor avea majoritate. Faptul ca Gigel nu a mers la vot nu dadea dreptul unui grup infractional organizat sa isi bata joc de un popor intreg si sa distruga viitorul tarii. Nici sa incalce Constitutia cu complicitatea CCR controlata politic. Indiferent pe cine ar fi votat Gigel sau daca a votat sau nu, actuala majoritate nu avea dreptul sa incalece Justitia, nici sa saboteze Institutia Presedintelui, nici sa-i taie prerogativele transformand Romania in republica parlamentara fara consultarea cetatenilor, facand "ceva" pe voturile a 6.3 milioane de romani.

+1 (7 voturi)
Un cititor
10.08.2018, 15:22:44

Respect pt d-ul Sora. Desi are o varsta, ii pasa de viitorul acestei tari.

+4 (10 voturi)
Alexandru Preda
10.08.2018, 17:01:06

Codruța Țepeș, total de acord cu tine. Ma bucur ca rar, dar mai întâlnești pe acest site și oameni care sunt capabili de o discuție bazata pe argumente. Fără vulgaritate, fără patima și fără dezlanare verbala. Eu gândesc asa: Acum, din doua rele, o alegi pe cea mai puțin rea. Presiune pe cei de la guvernare, sa fie foarte atenți măcar de acum încolo sa nu facă mai mult rău. Si la următoarele alegeri, toți la vot responsabil. Eu asa gândesc, asa vad lucrurile. Dacă iese anarhie în Piata, se zăpăcește de tot întreaga societate(mai ales tineretul este impulsiv și fără școala vieții în ceea ce privește echilibrul emoțional) și și în societate și asta ar duce sa zicem la alegeri anticipate... Avem o clasa politica slaba,sub mediocra, total nepregătita în acest moment sa preia puterea.Ar face doar încă un experiment pe acest popor chinuit. In plus, imaginea României în fata Occidentului, a investitorilor etc ar suferi un adevărat șoc.

-1 (3 voturi)