Mihai Răzvan Ungureanu, înainte rocker, acum prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe când era ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu a apărut într-un pictorial, pentru revista Tabu, care era o replică la afișul concertului Depeche Mode. Mai demult de atât, când avea 18 ani, actualul prim-ministru a făcut parte dintr-o trupă ce cânta un rock ”destul de zgomotos”.

Acum câțiva ani, Mihai Răzvan Ungureanu a apărut într-un pictorial, pentru revista Tabu, care era o replică la afișul concertului Depeche Mode, alături de Florin Piersic Jr și Andrei Gheorghe.

Pe atunci era ministru de Externe și a acceptat provocarea fără să ceară prea multe detalii.

Conform site-ului bazavan.ro, Ungureanu a făcut chiar parte dintr-o trupă rock, cu care a susţinut câteva concerte, și care a avut succes la public. 

"La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat. Era un rock destul de zgomotos, care a reuşit să ridice o sală de 1.000 de oameni în picioare, a sunat foarte bine, era ritmat. Ne-au căutat de la radioul naţional, deveniserăm interesanţi. Eram în clasa a XII-a, anul admiterii şi al Bac-ului. Noi eram entuziasmaţi, dar presupun că părinţilor le-am dat bătăi de cap cu pasiunea mea şi îmi pare rău", declara Mihai Răzvan Ungureanu pentru revista Tabu, în 2006.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite