articolul anterior articolul urmator

Ministerul Apărării a trimis Preşedinţiei o plângere în care se cere anularea decretului de prelungire a mandatului şefului Statului Major, Nicolae Ciucă

4
9 Jan 2019 11:14:27
Autor: Valentin Bolocan

4 Comentarii

Istoricul de serviciu
9.01.2019, 12:36:07

Intrucat nu s-a facut nici o propunere din partea Ministerului Apararii care sa indeplineasca cerintele legale, Ministerul se plange degeaba; postul nu este vacantat, SMSM asigura interimatul pana cineva propune o persoana care sa indeplineasca cerintele legii. probabil de asta au dat acum un anunt spre Presedintie sperand ca-l sperie, altfel o dadeau direct spre Curte, solicitarea fiind usor de clasat ca inadmisibila. Dar pina vine rezolutia SMSM e suspendat. Stiind ca pot da alt om oricand, dar prefera actiunea curtii, inseamna: fie ca in fapt nu au oameni care sa indeplineasca cerintele legale, fie ca urmaresc in mode deliberat subminarea secutitatii nationale. Asta o stiu si ei dar s-ar face rau de ras cu rea-vointa cu tot UE in Bucuresti zilele astea. rea-vointa este putin, nimic nu-i impiedica sa trimita Presedintelui o persoana care sa indeplineasca conditiile legale; dintr-o situatie de tipul ai basca n-ai basca se poate transforma intr-o subminare a puterii de stat f.usor. Overall, indiferent cum ies, fie iar s-au impuscat in picior, fie castiga doar daca RO chiar devine o dictatura, deci ce s-a zis la congress: mergem pana la capat, inseamna ca alta cale nu e.

+3 (3 voturi)
dracon
9.01.2019, 13:08:52

Nenorocitul asta de Dragnea cu partidul lui de Teleorman ,dupa ce a distrus si si-a subordonat justitia , ACUM A INCEPUT ASALTUL PTR A PUNE MANA PE ARMATA SI CONDUCEREA EI , OARE CE URMEAZA ?

+3 (3 voturi)
Istoricul de serviciu
9.01.2019, 13:28:28

nu stiu cine e Ciuca si ce competente are, dar e probat atat in teatrul de operatiuni cat si verificat in toate scutecele de Nato; Se joaca poker pe NV si pe muchie de cutit cu tara, se arunca in foc pe tabla de sah piese cu o inconstienta crasa; jongleria de a-l inlocui are dublu efect: il compromite inclusiv pe cel propus, care poate e om onest, si care e reprezentantul nostru in MSM Nato; asa ca cine le-a soptit la ureche guvernantilor numele le-a baga o soparla bine ticluita; chiar daca ramane Ciuca, omul de legatura la Nato e compromis si implict toata Romania.

+2 (2 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
10.01.2019, 02:48:16

N-ar fi normal sa fie compromis gen. Scarlat, pentru marsavia pesedista! Omul e victima colaterala. Jurnalistii de investigatie de la G4Media.ro au descoperit dedesubturile povestii!! Dragnea voia neaparat sa se incheie pentru armata doua contracte, unul cu firma olandeza Damen si altul cu firma lui Elliott Broidy, cel care l-a introdus pe Belinezul nepoftit la festivitatea de instalare a lui Trump. Deci Daddy a vrut, sau a fost obligat, sa il recompenseze pe Broidy. Numai ca generalul Ciuca nu a aprobat contractele, pentru costul lor exagerat, cu cateva miliarde de euro mai mult decat in cazul altor oferte. Asa ca Leș si Dancila au fost pusi sa il inlocuiasca pe Ciuca cu altcineva, "neconflictual"... Iohannis a fost avertizat de mișmaș si le-a zadarnicit planul.

+1 (1 vot)