Ministerul Sănătăţii face verificări la spitalul privat unde un copil a murit după ce a fost operat de hernie inghinală. Ar putea fi sesizat şi Colegiul Medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Cazul copilului de un an şi 10 luni care a murit într-un spital dintr-o reţea privată din Capitală ia amploare. După ce poliţia a anunţat că face cercetări pentru ucidere din culpă, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti a mers în spital pentru a verifica dacă procedurile au fost sau nu respectate.

„La solicitarea Ministerului Sănătăţii, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti verifică astăzi modul în care s-au respectat procedurile şi protocoalele medicale în cazul copilului de 1 an şi 10 luni care a decedat la un spital privat din  Bucureşti, după ce a fost operat de hernie inghinală”, transmite Ministerul Sănătăţii.

„În funcţie de rezultatul verificărilor, daca va fi necesar, Ministerul Sănătăţii va sesiza Colegiul Medicilor din România”, arată sursa citată. 

Un copil a murit la un spital privat din reţeaua Sanador, din Capitală, în urma unei intervenţii care ar fi trebuit să fie simplă. Micuţul a fost operat de hernie inghinală sâmbătă după amiază şi a murit duminică. Poliţia s-a autosesizat în acest caz şi face cercetări pentru ucidere din culpă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite