Ministrul Justiţiei neagă informaţiile despre delegarea atribuţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a negat miercuri informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora şi-ar fi delegat atribuţiile pentru şedinţa de guvern de joi, 19 iulie. Presa a relatat că în şedinta de guvern de joi ar putea fi adoptată Ordonanţa de Urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

„Nu ştiu cine a dezinformat, de data aceasta, însă nu mi-am delegat atribuţiile pentru mâine!", a scris miercuri ministrul Toader pe pagina sa de Facebook. 

El neagă astfel zvonurile apărute în presă cu privire la o delegare a atribuţiilor pentru şedinţa de guvern de joi, 19 iulie.

Zilele trecute, în presă a apărut informaţia că Tudorel Toader şi-ar delega atribuţiile secretarului de stat Mariana Moţ, pentru a nu fi obligat să semneze o eventuală ordonanţă de amnistie şi graţiere, însă aceasta a intrat brusc in concediu.

Miercuri au apărut informaţii că ministrul şi-ar delega atribuţiile secretarului de stat Nicolae Liviu Popa, numit în funcţie în octombrie anul trecut, în timpul mandatului fostului premier PSD Mihai Tudose.

Aceste informaţii au venit în contextul în care presa a relatat că în şedinta de guvern de joi ar putea fi adoptată ordonanţa de urgenţă pentru amnistie şi graţiere. Deşi Tudorel Toader a declarat în repetate rânduri ca la ministerul pe care-l conduce nu se dezbate şi nu e în curs de avizare o ordonanţă în legatura cu acest subiect, mai mulţi lideri PSD, printre care Darius Vâlcov, au susţinut public necesitatea adoptării unei asemenea ordonanţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite