Minor reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a incendiat mai multe autoturisme. Şapte maşini au fost afectate de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere prin incendiere. FOTO Shutterstock
Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere prin incendiere. FOTO Shutterstock

Un minor a fost reţinut de poliţiştii din Capitală fiind suspectat că a incendiat mai multe autoturisme, pe două străzi din Bucureşti. În total, şapte maşini au fost afectate de foc.

"În data de 1 decembrie, în jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte  autoturisme parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii. În apropierea acestei locaţii, pe o stradă adiacentă, a fost identificat  un alt autoturism, la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate", a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei. 

La locurile indicate au ajuns poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc. 

"Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut", a precizat sursa citată. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru distrugere prin incendiere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite