Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, la spital după ce a fost bătut de un necunoscut pe o stradă din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, Mircea Oprean, a ajuns la spital, după ce, joi seară, a fost bătut de către o persoană necunoscută pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru loviri sau alte violenţe, victima fiind audiată la spital.

Potrivit unor surse din Poliţie, Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceauşescu, a fost bătut de către un necunoscut, joi seară, în jurul orei 21.00, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul a fost transportat la Spitlalul Universitar din Bucureşti, iar poliţiştii Secţiei 20 au declanşat o anchetă pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. În acest sens, a fost făcută cercetarea la faţa locului, iar Opran a fost audiat de către poliţişti la spital, unde se află şi în prezent.

Din declaraţiile date poliţiştilor, a reieşit că bărbatul ar fi fost lovit cu pumnii, pe neaşteptate, de către o persoană pe care nu o cunoaşte, el spunându-le oamenilor legii că nu îl poate descrie pe autor.

Mircea Oprean are 67 de ani şi este profesor universitar la Politehnica Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite