Mitingul diaspora. În urma violenţelor,  40 de persoane au ajuns pe mâna paramedicilor SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele de prim ajutor prezente în Piaţa Victoriei au acordat îngrijiri medicale unui număr de 36 persoane, dintre care doar două persoane au dorit transportul la spital, între acestea fiind şi doi jandarmi răniţi după ce manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte.

UPDATE 19.00  În intervalul orar 17.30-19.00 pompierii SMURD au acordat asistenţă medicală unui număr de 40 de persoane. Un alt jandarm  a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost lovit în zona feţei.

Cele mai frecvent, persoanele au ajuns în grija paramedicilor  SMURD  în urma unor lipotimii, iritaţii ale ochilor sau iritaţii de căi respiratorii.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a spus că vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care au provocat incidentele, precizând că au existat persoane care au aruncat spre forţele de ordine cu chiar cu bucăţi de asfalt sau cu pungi cu urină. Numărul manifestanţilor depăşeşte o mie de persoane, iar circulaţia rutieră este oprită în Piaţa Victoriei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite