articolul anterior articolul urmator

„Moştenirea Tudorel Toader“: ce probleme are de rezolvat noul ministru al Justiţiei, Ana Birchall

16
11 Jun 2019 06:20:50
Autor: Laurenţiu Sirbu
Ana Birchall FOTO gov.ro
Ana Birchall FOTO gov.ro

16 Comentarii

Tomescu Tom
11.06.2019, 06:55:41

Breeee....Ana Birchal este o emanatie PSD-ista... Ce naste din pisica, soareci mananca !! :))) . Va lucra tot pentru beneficiul infractorilor. E pusa acolo de baroni ..sa lucreze legi pentru baroni, pentru partid ! Nu pentru romani !

+3 (5 voturi)
Fifi Înaripatou
11.06.2019, 08:11:17

D'eale karnavalului de zoape und ligyoane mioriticse...doar lipseste duduja Mintál Reddusz..

-4 (4 voturi)
Banan Crudu
11.06.2019, 08:16:10

Vaaaai di miniiii !!!! Bre cap de păpușoi, bre, cum să poate să vorbiți voi despre "greaua moștenire" rămasă după genialul, inegalabilul, atoateștiutorul și inoxidabilul Toader Tudorel mare Notărel !!! Păi el care știa si unde bate toaca-n ceruri, el care le "iezplica" tuturor începînd de la Dolhasca până la Bruxelles, cum stă treaba cu justiția, el care a "decapitat-o" pe Koveși în urma unei "ievaluări" de toată jena, el mare profesor, judecător CCR, avocat de bandiți,meseriaș în drept constituțional...acest Nec plus Ultra a științei Dreptului ...tocmai de el spuneți că a lăsat o "grea moștenire" ??

+5 (7 voturi)
Ticu Crisan
11.06.2019, 09:20:17

Alo, d-le Laurențiu Sîrbu Ana Birchall nu mai este ”viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei” de aproape o săptămână, fiind revocată de K.W. Iohannis la 7 iunie a.c. prin Decretul nr. 505.

+1 (3 voturi)
Fahrenheit 451
11.06.2019, 09:34:12

Ana Birchall, contrar bârfelor spațiul public, nu e proastă deloc! Are o Diplomă de Doctorat la Universitatea Yale, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din lume http://bulletin.printer.yale.edu/archivepdffiles/Law/Law_2005-2006.pdf Tot ce-i posibil ca Birchall să nu mai aibă timp să arate ce știe și ce poate, dacă Guvernul va cădea prin moțiune de cenzură. Am observat, cu o nedisimulată satisfacție, cât de repede a reușit să-l facă pachet pe Mazăre și l-a adus în țară. Birchall, prin educație și avere, îi eclipsează pe mulți trandafiriști și, în cazul în care va avea timp să arate ce știe și ce poate, e posibil ca, să ia fața multora și să revigoreze PSD-ul. Să nu fiu înțeles greșit, personal îmi doresc ca PSD să dispară ca partid de pe scena politică, deoarece e un partid clădit prost, un partid cu foarte mulți oameni corupți, dar... ce am scris e o atenționare ptr. PNL și USR! Dacă PSD nu este înlăturat de la guvernare, are timp să-și revină, asta ptr. că nu văd din partea opoziției să fie scoși în față oameni politici carismatici, nu văd să fie mediatizate programe și strategii clare ale acestor partide ptr. dezvoltarea României, doar generalități și bune intenții. Strategia lor a fost aceea de a câștiga pe greșelile celor din PSD, care au susținut un infractor la conducere, ceva de genul ,,Dă-te tu jos de pe scaun ca, să mă sui eu, că eu sunt mai breaz “! Fapte, nu vorbe! Românii nu au nevoie de încă o guvernare dezamăgitoare. Gata, ajunge, a venit vremea să lucrați pentru popor și nu pentru interesele proprii! Așteptările populației de la PNL și USR sunt uriașe și, în cazul unei guvernări dezamăgitoare, vor păți mai rău ca țărăniștii!

+7 (9 voturi)