Motociclist căzut într-o prăpastie de 50 de metri, în Munţii Făgăraş, preluat de un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, în Munţii Făgăraş  FOTO: Adevărul
Accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, în Munţii Făgăraş  FOTO: Adevărul

Un motociclist care a căzut, sâmbătă, într-o prăpastie de 50 de metri adâncime din Munţii Făgăraş, judeţul Sibiu, suferind multiple traumatisme, va fi preluat de către un elicopter SMURD de la Târgu Mureş şi transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a declarat, sâmbătă, că un motociclist a căzut într-o prăpastie din Munţii Făgăraş, în apropierea Cabanei Suru.

"Bărbatul este conştient, dar a suferit multiple traumatisme. Motociclistul a căzut într-o prăpastie de 50 de metri adâncime. Elicopterul SMURD de la Târgu Mureş aterizează în zonă pentru a prelua victima", a spus Biana Sabău.

La rândul său, şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat că bărbatul are 35 de ani şi este din localitatea Avrig, judeţul Sibiu.

"Motociclistul se afla pe o potecă turistică din apropierea Cabanei Suru şi a căzut în prăpastie. Victima a fost scoasă din prăpastie, iar acum ne îndreptăm cu ea către Cabana Suru, de unde va fi preluată de către un elicopter", a declarat Adrian David.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, în Munţii Făgăraş.


MAI: 54 persoane în stare gravă, transportate cu aeronave SMURD în ultima săptămână

Un număr de 54 de persoane în stare gravă au fost transportate cu aeronave SMURD în perioada 7 - 13 martie, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), într-un comunicat remis duminică.

Accident la Cluj: o fată de 13 ani a murit după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp

O fată în vârstă de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă seară, în judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp, poliţiştii stabilind că şoferul era sub influenţa alcoolului. La intervenţie a fost folosit elicopterul SMURD Târgu-Mureş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite