Neversea 2019. Circa 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Constanţa
FOTO: ISU Constanţa

Aproximativ 300 de persoane au avut nevoie de asistentă medicală în prima noapte a festivalului Neversea, din Constanţa. Cei mai mulţi participanţi au cerut ajutor medical pentru insolaţie, zgârieturi sau după ce au leşinat. Şase persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite, conform ISU Constanţa

216 adulţi şi 75 de minori au ajuns în noaptea de joi spre vineri la posturile de prim ajutor instalate în cadrul festivalului Neversea, care se desfăşoară în aceste zile la Constanţa, au anunţat reprezentanţii ISU Constanţa, informează mediafax.ro. 

„Astfel, după prima noapte, un număr de 216 adulţi şi 75 minori au avut nevoie de asistenţă medicală la punctele de Prim Ajutor Medical şi la Posturile Medicale Avansate. Din acestea, şase persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, a transmis ISU Constanţa.

Cei mai mulţi participanţi au cerut ajutor medical pentru insolaţie, zgârieturi sau după ce au leşinat.
În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD şi voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor şi două Posturi Medicale Avansate cu trei şenilate, trei autospeciale de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere şi una de intervenţie la accidente colective au asigurat măsurile de siguranţă a participanţilor.

Festivalul Neversea, cel mai mare organizat pe o plajă din Europa, a început joi şi se va termina luni. Peste 200 de artişti dintre cei mai cunoscuţi vor urca pe scenele festivalului de pe plaja din Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite