Eveniment

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Nicolae a cerut detalii despre funeraliile bunicului său. Avocat: Dacă nu primeşte răspuns, merge ca orice cetăţean. Casa Regală a răspuns

17
8 Dec 2017 08:35:35
Autor: Redacţia Adevărul
Fostul principe Nicolae spune că va participa la înmormântarea bunicului său chiar şi din public
Fostul principe Nicolae spune că va participa la înmormântarea bunicului său chiar şi din public

Fostul principe Nicolae a trimis o adresă către Familia Regală, prin care cere să i se comunice detalii privind înmormântarea Regelui Mihai, avocatul său precizând că, dacă nu i se va răspunde, va participa la înmormântarea bunicului său din public. În cursul după-amiezii de vineri Casa Regală i-a răspuns fostului principe.

UPDATE „Va participa la înmormântare. A primit o adresă oficială din partea Casei Regale că are un loc în cadrul protocolului funerar şi va participa împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. Legătura dintre Casa Regală şi prinţul Nicolae se va face printr-un oficial al Casei Regale, domnul Traian Sîrcă”, a spus Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae.

Acesta a precizat că prinţul dezmoştenit „va rămâne în ţară şi va participa la toate activităţile indicate în protocol”.

Zilele trecute, fostul principe Nicolae a cerut să i se comunice detaliile înmormântării Regelui Mihai, precum şi poziţia sa la funeralii, potrivit Mediafax.

„Am vorbit cu el aseară şi nu primise niciun răspuns. Dacă nu va primi un răspuns, tot va participa la înmormântare, însă va rămâne în public şi va trece pe lângă catafalc precum orice cetăţean”, a declarat, Radu Enache, avocatul fostului principe.

După decesul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae susţinea că nu a fost informat de familia sa cu privire la moartea bunicului său, însă va fi prezent la înmormântarea de la Curtea de Argeş.

Nicolae Medforth-Mills este acuzat de Casa Regală a României de tentativă de violare de domiciliu, după ce ar fi forţat uşa de la reşedinţa din Elveţia a Majestăţii Sale. Casa Regală a înaintat o plângere la poliţia elveţiană. Încercarea nepotului Regelui Mihai de a îşi vizita bunicul a avut loc după ce starea de sănătate a Majestăţii Sale s-a înrăutăţit.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

teodor ady
8.12.2017, 11:09:56

Că este lucrătura lui R Duda nu mai e un secret... Urât din partea lor la toți că îl îndepărtează. Le este simplu frică de poziție. Niște mărunți. Nicolae e băiat bun.

+5 (5 voturi)
Iris IRIS
8.12.2017, 11:35:02

Nu pot prea bine sa inteleg cum vor reactiona membrii Casei Regale de Romania daca in cadrul marsului funebru si la Curtea de Arges vor fi glasuri spontane care vor aclama "Traiasca Regele Nicolae!". Se obisnuieste asa ceva si la Curtea altor tari monarhice. Gandesc ca ar fi bine si pentru NATIUNEA ROMANA si pentru CASA REGALA DE ROMANIA ca la imormantare sa paseasca unul langa altul Alteta Sa Regala Principesa Margareta si Printul Nicolae. Natiunea, gadesc ca in aceste moment cand clasa politica fac show neplacut in Parlament , ar aplauda si ar fi fericita - sunt niste simple gesturi care insa pentru inima conteaza foarte mult.

+2 (2 voturi)
🖕
8.12.2017, 11:48:21

Coana Duda, custodele averii regale, nu cred că va fi de acord.

+2 (2 voturi)
Lucas Horia
8.12.2017, 12:30:17

Radu Duda(acest Rasputin de Romania) va face tot posibilul sa-l indeparteze pe principele Nicolaie

+3 (3 voturi)
ovidiu 19
8.12.2017, 14:20:59

Pai ,Dudaie, actorasul famelic, agatat de fusta Margaretei,nu se lasa. Vre musai sa fie "rege" cu acte....

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările