Noi detalii în cazul bărbatului împuşcat mortal în stradă la Măgurele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbat împuşcat

Bărbatul împuşcat mortal, marţi dimineaţă, pe o stradă din Măgurele, are două plăgi la gât şi la frunte, primele date indicând că acesta are în jur de 40 de ani.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul împuşcat mortal în gât şi în frunte ar fi de etnie romă, iar anchetatorii iau în calcul toate ipotezele posibile în acest caz, inclusiv cea a unei reglări de conturi.

Bărbatul a fost găsit înconştient, marţi dimineaţă, în faţa porţii unei case din Măgurele, judeţul Ilfov. Femeia care l-a găsit, cu vârsta de aproximativ 25 de ani, a ieşit afară după ce a auzit două focuri de armă. Chemate la faţa locului, echipajele de intervenţie nu au mai putut face nimic decât să constate decesul bărbatului, iar procurorii au declanşat cercetări.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie, din oraşul Măgurele, a auzit două focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin”, informează Poliţia Ilfov.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au ajuns poliţiştii din Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care au constatat decesul bărbatului împuşcat. De asemenea, a fost anunţat Servicul de Medicină Legală.

„În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, mai arată Poliţia Ilfov.

LA ora transmiterii acestui material, anchetatorii continuă cercetările la faţa locului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite