Noi imagini cu scandalul de la Mogoşoaia. Cum a fost bruscată o consilieră de un adversar politic local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Competiţia politică a degenerat în bruscări şi ameninţări FOTO Captură video
Competiţia politică a degenerat în bruscări şi ameninţări FOTO Captură video

Camerele de supraveghere de la sala unde a fost ţinută o şedinţă de Consiliu Local în Mogoşoaia arată momentul în care o reprezentantă a USR este deposedată de telefon de un consilier de la alt partid şi între cei doi are loc o altercaţie.

Au apărut noi imagini în care Felicia Ienculescu-Popovici, o consilieră din partea USR în cadrul CL Mogoşoaia, este bruscată de reprezentantul altui partid. De altfel, femeia a depus deja plângere la Poliţie. 

În filmare se poate observa cum unul dintre consilieri îi smulge telefonul din mână colegei sale din forul legislativ local. 

Valentin Ene a fost suspendat din toate funcţiile din partid, iar conducerea filialei PNL din care face parte s-a delimitat de comportamentul său. Filiala liberală PNL Mogoşoaia a precizat că „astfel de gesturi sabotează involuntar şi umbresc beneficiile proiectelor de dezvoltare” din localitate, menţionând că situaţia va fi analizată în următoarea şedinţă a organizaţiei. 

„Din punctul nostru de vedere, consilierul PNL care a avut această manifestare trebuia să dea dovadă de stăpânire de sine, mai ales pentru că era vorba despre o doamnă, şi să acţioneze, în prealabil, pe căi legale, împotriva hărţuirii familiei sale de către consiliera USR”, a fost mesajul filialei. 

Şi PMP a reacţionat. Mai precis, atât Cristian Diaconescu, cât şi Eugen Tomac, au condamnat comportamentul colegului lor şi au precizat că într-o şedinţă care va avea loc luni, vor fi luate sancţiuni. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite