articolul anterior articolul urmator

Normele de aplicare a legii antifumat, excesiv de dure: restricţii aplicate balcoanelor şi teraselor în aer liber

100
4 Mar 2016 12:24:19
Autor: Elena Dumitru
Restricţiile aplicate spaţiilor din aer liber sunt considerate prea dure de industria HORECA
Restricţiile aplicate spaţiilor din aer liber sunt considerate prea dure de industria HORECA

100 Comentarii

Amar
4.03.2016, 13:27:02

Tare vreau sa vad cum se va implementa si aplica aceasta lege ce suna al naibi de tare cu o prohibitie totala in toata regula. Nu cred ca va dura foarte mult pana la iesit in strada. Sunt nefumator, dar cred ca unele aspecte din lege au mers prea departe

+24 (44 voturi)
Publicitate Gratuita
4.03.2016, 13:37:28

Complet de acord cu tine! Chiar sunt ridicole toate interdictiile acestea, am putea merge atat de departe incat sa afirmam ca aceste cerinte incalca drepturile omului. Ok, inteleg evitam fumatul in spatii inchise, dar in aer liber? Mai bine si-ar pune energia sa curete atmosfera de la poluarea de la carburanti decat sa faca toata valva asta cu anti-fumatori!

+13 (31 voturi)
etc etc
4.03.2016, 13:40:12

"- Dacă într-o locuinţă proprietate privată se desfăşoară şi activităţi economice, atunci aceasta devine „loc de muncă” (chiar dacă activitatea se desfăşoară doar într-o cameră), iar fumatul este interzis. - Spaţiile comune din clădirile rezidenţiale sunt considera publice, aşa că nu se va mai putea fuma nici pe scara blocului. - Maşina de serviciu este considerată „loc de muncă”, aşa că fumatul este interzis. La fel şi în taxi." Ai o vila, la parter ai firma, nu poti fuma in casa :)) Sau masina de serviciu e spatiu public... Astia ne iau de prosti. E normativ de spaga pt. ITM si tablagii(politia locala).

+20 (34 voturi)
Dionysos Bacchus
4.03.2016, 13:54:43

Norme la fel de imbecile ca si cei care au votat legea . Cine dracu' a mai vazut carciuma in care sa nu se fumeze ? Da' ce-i biserica? Si acolo popa arinde tamaie . Parca vad o gramada de "gabori " luind-o pe "costum " cind vor vrea sa de-a amenzi .

+7 (33 voturi)
Nirolf
4.03.2016, 13:46:20

Asazisele NORME de aplicare sunt pe masura asteptarii . Nici nu poate mira facatura unui parlament ostil poporului care nu rateaza nici o oportunitate de a mai face rau cetatenilor . Legea respectiva nu urmareste sa protejeze persoanele nefumatoare ci sa hinghereasca un procent important din polpulatia tarii . Urmatoarea lege a acestui parlament , in spiritul prestatiei actuale , ar putea fi : legalizarea coruptiei si furtului . Cinste lor , cinste lor parlamentarilor !

+20 (22 voturi)