Nouă persoane reţinute în dosarul furturilor din conducte de produse petroliere din Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nouă persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în dosarul furturilor din conducte cu produse petroliere FOTO Adevărul
Nouă persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în dosarul furturilor din conducte cu produse petroliere FOTO Adevărul

Nouă persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de duminică şi a audierilor efectuate în dosarul furturilor din conducte de produse petroliere care tranzitau judeţul Olt. Acestea  vor fi prezentate instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii au descins, duminică, în 26 de locuinţe ale unor suspecţi de furt din magistrale de transport de produse petroliere, anchetatorii emiţând 31 de mandate de aducere pe numele unor persoane, în vederea audierilor.

Percheziţiile s-au desfăşurat într-un dosar aflat în instrumentarea IPJ Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 30 de tone de ţiţei, instalaţii artizanale folosite pentru sustragerea de produse petroliere, autoturisme de teren şi plăcuţe cu diverse numere de înmatriculare.

De asemenea, nouă suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina formulând pentru aceştia şi alte patru persoane, la Judecătoria Slatina, propuneri de arestare preventivă.

În acest dosar, 31 de persoane sunt suspectate că, în perioada octombrie 2012 - februarie 2013, au comis mai multe furturi de produse petroliere din magistralele care tranzitau judeţul Olt.

Suspecţii sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, tăinuire în formă continuată şi complicitate la furt calificat în formă continuată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul DIPI şi SRI.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite