Nu cumpăraţi DVD-urile piratate cu „Tom şi Jerry“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copii ilegale ale DVD-urilor colecţiei de desene animate, distribuite de „Adevărul“, sunt comercializate la mai multe tonete. Ziarul „Adevărul“ scoate în evidenţă elementele distinctive care diferenţiază DVD-urile originale de cele piratate.

Există numeroase cazuri de DVD-uri piratate, cu precădere în Bucureşti. Copii ilegale ale DVD-urilor din colecţia „Tom şi Jerry" au fost descoperite la cinci tonete de ziare din zonele Piaţa Unirii - Bulevardul Corneliu Coposu, Policlinica Titan şi Piaţa Rahovei, din Capitală.

Împotriva vânzătorilor au fost luate măsuri disciplinare care au dus la amenzi şi chiar la încetarea contractului de muncă. De asemenea, Adevărul Holding a demarat colaborarea cu organele competente. 

Cititorii ziarului „Adevărul" sunt rugaţi să verifice DVD-urile înainte de achiziţionare, pentru a avea certitudinea unui produs original. 

DVD-ul „Adevărul" poate fi deosebit de cel piratat prin trei elemente: holograma, este distribuit în folie şi livrat cu suplimentul „Expert Imobiliar", şi se vinde la preţul unic de 12,99 de lei.

Cititorii sunt rugaţi să semnaleze orice caz la Oficiul de Protecţie a Consumatorului, la numărul de telefon 021.312.12.75, dar şi la office@anpc.ro.

De asemenea, cititorii din toată ţara pot sesiza falsurile la numărul de telefon 0372.130.029, departamentul de distribuţie Adevărul Holding sau la raluca.margineanu@adevarul.ro.

Elementele de autentificare

Holograma

DVD-ul este ambalat în folie şi livrat împreună cu „Expert Imobiliar".

DVD-ul se vinde la preţul unic de 12,99 de lei.

image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite