Nuntă la Rahova. Radu Mazăre se va căsători în penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziualui, a anunţat Mihai, fratele fostului edil al Constanţei. Mazăre şi-a cerut iubita prin telefon şi, la ceremonie, va purta acelaşi costum pe care-l poartă în faţa instanţei.

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e şi ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, cae şi el vrea să-şi ia prietena în casîtorie. O să fie două nunţi într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii. Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil, citat de mediafax.ro.

Colegul de celulă nu e o persoană cunoscută, a mai explicat sursa citată.

Mihai Mazăre a explicat şi cum fostul primar şi-a cerut iubita în căsătorie, pe Roxana: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”, a precizat fratele fostului primar al Constanţei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite