O actriţă americană acuză doctorii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Jana Kramer (27 de ani, foto) a declarat în cadrul unui interviu acordat revistei americane „Maxim“ că, în urmă cu cinci ani, în timp ce se afla la filmări în România, a fost operată de apendicită, deşi suferea de o altă afecţiune.

Actriţa se afla în România pentru filmul „Return of the Living Dead: Necropolis", turnat la Castel Film, când a simţit primele simptome. „Am început să mă simt rău. Dar n-am vrut să mă plâng pentru că nu voiam să fiu considerată o problemă", a declarat Jana Kramer.

„Într-un final a trebuit să merg la spital. Doctorul abia dacă vorbea limba engleză, dar mi-a spus că trebuie să-mi scoată apendicele", a adăugat ea. Actriţa susţine că a continuat să se simtă rău şi după operaţie, aşa că a decis să se întoarcă în Statele Unite pentru un alt consult.

„Doctorii (n.r. - din Statele Unite) mi-au explicat că nu apendicita a fost problema, ci vezica biliară, şi că dacă nu o scot aş putea să mor", a mai povestit vedeta.

Contactat de „Adevărul", directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea, îşi aminteşte altceva. „Ştiu că actriţa a fost luată de la hotel cu ambulanţa, după ce s-a plâns de dureri intestinale. A lipsit în jur de două, trei zile, după care a revenit pe platoul unde era turnat filmul. Moncea nu-şi mai aminteşte însă spitalul la care a fost internată actriţa.

Jana Kramer a avut roluri în seriale de succes precum „Anatomia lui Grey", „CSI", „Private Practice" şi „90210", noua serie Beverly Hills. Un alt star a avut probleme după ce a turnat un film în România. Guillaume Depardieu, fiul actorului Gérard Depardieu, a murit după ce a contractat un virus în ţara noastră.  

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite