O bandă de români a transformat o stradă din oraşul irlandez Limerick în „District Roşu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O româncă de 40 de ani a transformat o stradă din Limerick, Irlanda, în „district roşu“ FOTO Shutterstock
O româncă de 40 de ani a transformat o stradă din Limerick, Irlanda, în „district roşu“ FOTO Shutterstock

O grupare formată din cetăţeni români se află în spatele unei afaceri ilegale cu prostituate care a transformat o stradă întreagă din oraşul irlandez Limerick într-un mare bordel, dezvăluie o investigaţie a publicaţiei „Sunday Independent“.

Afacerea cu prostituate din Limerick a fost descoperită săptămâna trecută atunci când semnele de circulaţie care indicau parcările au fost distruse, numind strada Catherine „Districtul Roşu“. Oamenii care au deschise magazine

Prostituata romanca in Irlanda

sau baruri în această zonă se plâng că afacerilor le vor fi discreditate de noua denumire şi de prostituatele, „agresive, arogante şi intimidante“, care ies la muncă după ora 18.30.

Publicaţia irlandeză a aflat că această „afacere“ este condusă de un grup de români care locuieşte în Limerick. Cu ajutorul ambasadei române şi al Interpolului, Gardai (Poliţia irlandeză) a aflat că multe dintre prostituate provin dintr-un oraş din nordul României. Ele au vârsta cuprinsă între 18 şi 36 de ani şi au fost aduse în Irlanda pentru a câştiga bani din sex.

O româncă în vârstă de 40 de ani, care locuieşte în apropiere de strada Catherine din Limerick, este cea care conduce operaţiunea, în timp ce soţul ei, care locuieşte în România, aduce fetele. Femeia are trei copii, trăieşte în Irlanda de 12 ani şi are o condamnare la închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată de o instanţă din Limerick de organizarea activităţilor de prostituţie

 

Pulblicaţia „The Independent” scrie că românca nu practică meseria, dar înlesneşte „întâlnirile“, luându-şi rolul de translator şi ajutând fetele să se stabilească în oraş. „Vorbeşte foarte bine engleza. Dacă treci pe lângă ea pe stradă, în niciun caz nu ai asocia-o cu meseria asta. Fetele, în schimb, vorbesc foarte prost limba. Ea negociază preţul şi stabileşte locurile de întâlnire“, specifică un reprezentant al poliţiei din Limerick.

Preţurile pentru o prostituată din această zonă, rezervată online, variază între 80 şi 130 de euro pentru o jumătate de oră de sex. Atunci când afacerea de pe internet este slabă, fetele ies în stradă unde o jumătate de oră de sex costă între 30 şi 50 de euro, conchide „The Independent“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite