O bârlădeancă de 90 de ani a răbdat de foame două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie (IGH) din Iaşi a fost internată o femeie din Bârlad care a fost nevoită să rabde de foame, din cauza medicilor, timp de două săptămâni.

La Institutul de Gastroenterologie şi Hepatologie (IGH) din Iaşi a fost internată o femeie din Bârlad care a fost nevoită să rabde de foame, din cauza medicilor, timp de două săptămâni. Femeia, în vârstă de 90 de ani, a fost internată în prima fază la Spitalul de Adulţi Bârlad, după ce se înecase cu o bucată de carne.
Medicii bârlădeni au supus-o pe femeie mai multor investigaţii radiologice şi i-au dat să bea soluţie cu sare de bariu pentru a i se putea efectua o radioscopie. Substanţa din soluţia respectivă a făcut ca bucata de carne să se întărească foarte mult şi să îi provoace dureri pacientei.
După două săptămâni în care medicii nu au ştiut ce să-i facă bătrânei, ea a fost transferată la IGH Iaşi. Medicii de aici au constatat că femeia era deshidratată şi foarte slăbită din cauza faptului că timp de două săptămâni fusese hrănită pe cale artificială.
După ce a fost stabilizată, pacientei i-a fost extrasă pe cale endoscopică bucata de carne care aproape se pietrificase.
Medicii îi sfătuiesc pe oameni să mănânce cu grijă pentru că, spun ei, acesta nu este primul caz de acest fel cu care s-au confruntat în ultimul an.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite