O călugăriţă, identificată după crucea de la gât, printre victimele incendiului de la „Balş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bilanţul victimelor de la Balş continuă să crească
Bilanţul victimelor de la Balş continuă să crească

Prima persoană identificată dintre victimele care au ars de vii în incendiul izbucnit la Institutul Naţional de Boli Infecţioase ”Prof.dr. Matei Balş” este o călugăriţă. Până acum au fost făcute necropsiile a patru victime.

 Aparţinătorii călugăriţei au declarat pentru Digi24 că aceasta a fost internată în urmă cu o săptămână în spital. Reprezentanţilor mănăstirii de care aparţinea călugăriţa decedată li s-a transmis că pot ridica corpul acesteia în cursul zilei de luni. Femeia a fost identificată după crucea pe care o purta la gât.

Ancheta procurorilor pentru ucidere din culpă continuă.

Până acum, în tragedia de la spital şi-au pierdut viaţa şase persoane, ultima fiind un bătrân de 70 de ani despre care autorităţile au dat informaţii duminică. Pacientul se afla în stare gravă, infectat cu COVID-19 şi fusese transferat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Altre trei victime urmează să fie identificate. Cea de-a cincea victimă, femeia care a murit la scurt timp după incendiu nu a fost adusă la INML.

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 5.00, într-un pavilion al Institutului Matei Balş, unde erau internaţi 101 pacienţi cu COVID. Trei pacienţi au fost găsiţi carbonizaţi de către forţele de intervenţie în urma incendiului. Ulterior, a decedat şi o altă pacientă, o femeie de 80 de ani, transferată la Spitalul Floreasca şi care avea şi arsuri. La câteva ore de la incendiu, o altă persoană - a cincea victimă - a fost găsită carbonizată în baie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite