O cursă aeriană spre Madrid, amânată încă de vineri, nu a plecat nici până acum. 150 de pasageri sunt blocaţi pe Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cursă aeriană operată de Blue Air a fost din nou amânată, iar 150 de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Madrid încă de vineri seară sunt blocaţi pe Aeroportul Otopeni. Compania a declarat că zborul nu poate avea loc deoarece aeroportul din Madrid a fost închis din cauza zăpezii, iar noua programare a cursei este pentru marţi după-amiază.

Potrivit Digi24, pasagerii sunt nemulţumitiţi pentru că unii dintre aceştia au contract de muncă în Spania şi ar trebui neapărat să ajungă acolo, în timp ce alţii reproşează lipsa de informaţii cu privire la situaţia în care se află.

Totodată, unii dintre pasagerii care aveau biletele cumpărate la aceeaşi cursă au renunţat pur şi simplu la călătorie şi caută acum soluţii pentru a-şi recupera banii.

Ramona Colea, reprezentant al unei agenţii privind drepturile pasagerilor: "Este foarte important ca pasagerii să citească ce asigurare cumpără. Unele nu acoperă decât situaţia în care pasagerul a depăşit ţara. Dacă el a ajuns la check-in şi zborul e anulat, nu va beneficia de prevederile poliţei de asigurare. Acestea diferă de la asigurător la asigurător”, conform sursei citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite