VIDEO Români scandalagii la bordul unui avion care venea din Londra: unul dintre ei a scuipat şi a înjurat. Aeronava a aterizat de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cursă a companiei Wizz Air pe ruta Londra-Bucureşti a fost nevoită să aterizeze de urgenţă în Frankfurt joi noapte din cauza unor pasageri români care s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor. Unuia dintre ei i s-a făcut rău, în timp ce celălalt, incoerent şi violent, a ameninţat echipajul şi pe ceilalţi pasageri.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2 dimineaţa. Unul dintre pasageri, care se exprima incoerent şi ameninţa pe toată lumea, a fost descris ca fiind violent de către martori, în timp ce celuilalt, care îl însoţea, i s-a făcut rău. Acesta a fost şi motivul invocat de echipaj pentru aterizarea de urgenţă.

Cursa trebuia să ajungă la Bucureşti la ora 4 dimineaţa. Pasagerii au primit însă cazare în Frankurt şi li s-a oferit un zbor abia a doua zi la ora 13.

Un martor a postat un video cu scene din timpul incidentului.

Nu se ştie cum au ajuns pasagerii în acea stare, mai ales că trecuseră de controlul de securitate de pe aeroportul Gatwick, de unde decolase avionul. 

    

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite