O femeie din Buzău a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, ascuns sub o pătură pe bancheta unui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama a declarat că a apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente legale care să-i permită călătoria cu minorul în străinatat Foto ilustrativă: Poliţia de Frontieră
Mama a declarat că a apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente legale care să-i permită călătoria cu minorul în străinatat Foto ilustrativă: Poliţia de Frontieră

O femeie de 32 de ani din judeţul Buzău a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, vrând să il ia cu ea în Spania. Minorul, de 4 ani, era ascuns sub o pătură, pe bancheta din spate a unui autoturism, şi a fost depistat în urma controlului efectuat de poliţiştii de frontieră din Satu Mare.

„Azi, 22.08.2021, în jurul orei 01.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român conducând un autoturism marca VW, înmatriculat în Spania. Alături de acesta, călătorea ca pasager o femeie, în vârstă de 32 ani, cu domiciliul în judeţul Buzău. La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un copil de 4 ani ascuns pe bancheta din spate a autoturismului, sub o pătură”, potrivit Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor poliţiştilor s-a descoperit că minorul ascuns este copilul femeii din Buzău. Mama a declarat că intenţiona să-şi ducă copilul cu ea în Spania şi a apelat la aceasta metoda deoarece nu aveau documente legale care să-i permită călătoria cu minorul în străinatate. 

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei acestora şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite