O femeie a înjunghiat un bărbat, pe o bancă din Piaţa Universităţii din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a înjunghiat un bărbat, duminică, pe o bancă din zona Pieţei Universităţii, aceasta fiind surprinsă de o patrulă de jandarmi, care a chemat ambulanţa pentru a-i acordat îngrijiri medicale, agresoarea fiind dusă la poliţie pentru continuarea cercetărilor, informează Jandarmeria Capitalei.

O patrulă a Jandarmeriei Capitalei care se afla la Piaţa Universităţii a observat, în jurul orei 17.00, în zona fântânilor, că o femeie aflată pe o bancă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbatul de lângă ea.

Jandarmii au intervenit, i-au acordat primul ajutor rănitului şi au solicitat o ambulanţă.

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără ocupaţie, le-a spus jandarmilor că, pe fondul unor neînţelegeri cu victima şi din cauza limbajului acesteia, a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi l-a înjunghiat, arată Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Jandarmii au întocmit acte de constatare pentru infracţiunea de vătămare corporală şi au dus-o pe femeie la poliţie pentru continuarea cercetărilor. Aceasta riscă o pedeapsă între şase luni şi cinci ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite