Eveniment

articolul anterior articolul urmator

O femelă de tigru malaezian de la grădina zoologică din Bronx, testată pozitiv cu coronavirus

2
6 Apr 2020 07:02:41
Autor: News.ro
FOTO The Guardian
FOTO The Guardian

O femelă de tigru malaezian de la grădina zoologică din Bronx a fost testată pozitiv cu coronavirus, anunţă BBC. Reprezentanţii Grădinii Zoologice  din Bronx afirmă că rezultatul testului a fost confirmat de Laboratorul Naţional pentru Servicii Veterinare din Iowa.

Nadia, în vârstă de patru ani, sora ei Azul, precum şi doi tigri Amur şi trei lei africani au o tuse seacă dar se estimează ca ei se însănătoşească în câteva zile. 
 
Se pare că felinele s-au infectat de la un îngrijitor.
 
Lor le-a scăzut uşor apetitul, dar altfel sunt în stare bună, sub îngrijire veterinară, sunt vioaie şi interacţionează cu cei care le îngrijesc.
 
Reprezentanţii grădinii zoologice afirmă că nu ştiu cum evoluează virusul la animale precum tigrii şi leii pentru că diferitele specii pot reacţiona diferit la noile tipuri de,infecţii, dar animalele vor fi monitorizate cu atenţie.
 
Niciuna dintre celelalte feline ale grădinii zoologice nu prezintă simptome de coronavirus.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Sorin Constantin
6.04.2020, 08:44:15

Tigresei să i se dea voie să se îmbuibe cu amerkakani deja CoVid-ați... Sigur s-ar putea să-i stea în gît să se hrănească cu obezii plini de McDolofan și cola, dar de foame sînt și ăia buni...

Scriptamanent
6.04.2020, 14:20:44

Mai bine cu Kiril, ca-i degeaba, sa nu-i mai prosteasca pe mujici cu icoane facarete de minuni. Sau sa-i aduca pe Savushkina, daca tot sunt vioi.