O fetiţă a murit după ce a fost strivită de o uşă, în Grecia. A agonizat mai bine de o oră, dar martorii n-au făcut nimic VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lumanare

Olga, o fetiţă de numai opt ani, a murit, la finele lunii noiembrie, după o agonie de mai bine de o oră. Copila a fost prinsă în uşa metalică a unei fabrici, în oraşul grecesc Keratsini, iar martorii nu au făcut nimic pentru a o salva.

Potrivit presei din Grecia, fetiţa a agonizat mai bine de o oră prinsă în uşa metalică a unei fabrici, în timp ce muncitorii au ignorat-o şi nu i-au oferit ajutor. Familia, de origine romă, nu exclude un act rasist. Micuţa, identificată ca Olga, a murit după ce uşa grea i-a zdrobit coloana, potrivit medicului legist, care a mai indicat că a fost „o moarte lentă şi dureroasă”, scrie stiridiaspora.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului şi l-a arestat pe muncitorul fabricii care a operat uşa metalică care a prins-o pe micuţa Olga, precum şi pe mama şi bunica fetiţei pentru „neglijarea unui minor”, ​​întrucât fabrica în care aceasta a murit se află la doi kilometri de casa lor. Femeile au fost ulterior eliberate.

La fel, directorul fabricii şi şoferul de camion care au deschis şi închis uşa care a prins şi a lovit fata pentru a doua oară au fost chestionaţi pentru tragedia că a revoltat întreaga Grecie.

Unul dintre muncitori a lovit-o pe fată cu piciorul pentru a vedea dacă era vie sau moartă

Tragedia a fost înregistrată pe camere şi a fost difuzată de Star TV, unde se vede cum unul dintre muncitori a lovit-o pe fată cu piciorul pentru a vedea dacă era vie sau moartă.

Anterior, mai mulţi muncitori au trecut pe lângă fata rănită, ignorând-o şi fără a-i oferi vreun ajutor. La un moment dat, un angajat trece pe lângă fata prinsă de uşă, se uită la ea, dar nu vine să o ajute.

La un alt moment, uşa se deschide şi fata cade la pământ. Doi muncitori se apropie de ea, aprind o lanternă... şi pleacă.

Presa greacă indică faptul că familia fetei caută răspunsuri cu privire la motivul pentru care fiica lor a fost prinsă la uşă atât de mult timp şi a ridicat întrebări dacă în spatele indiferenţei muncitorilor ar exista un motiv rasist.

Doi muncitori din fabrică pleacă cu copilul mort lângă ei

Avocatul familiei ei cere autorităţilor să investigheze rolul unui autoturism şi două motociclete care se află în afara zonei, unde copilul este decedat, precum şi prezenţa altor persoane.

În filmuleţul lansat de publicaţia Star reiese că la 9 minute de la deschiderea uşii metalice în care era blocat copilul, pe contrasens ajunge o maşină. Opreşte şi aprinde luminile. Ceasul arată 18:06 după-amiaza. Din poziţia şoferului se poate vedea că fetiţa este la pământ. Un minut mai târziu, luminile se sting.

Câteva secunde mai târziu, doi muncitori din fabrică pleacă deşi copilul mort este lângă ei. Unul dintre angajaţi merge la copil şi îl examinează. Funcţionarul pare să vorbească pe telefonul mobil. Şoferul maşinii iese la drum. Angajatul continuă să vorbească la telefonul mobil.

Două minute mai târziu ajunge în spatele maşinii şi opreşte o motocicletă. Cei doi şoferi vorbesc între ei.

La 18:12 pleacă un al treilea angajat. Maşina rămâne vis-a-vis. În următoarele câteva minute şoferul maşinii stă pe şosea, iar funcţionarul în faţa intrării.

La ora 18:16 apare o altă motocicletă şi se opreşte chiar în faţa maşinii. Pleacă la aceeaşi oră la 18:20 cu maşina urcând pe o margine şi trecând pe cealaltă parte a drumului.

Prezenţa maşinii şi a celor două motoare în timp ce fetiţa este moartă ridică întrebări. Şoferii au sau nu au legătură? La toate întrebările vor răspunde anchetatorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite