Eveniment

articolul anterior articolul urmator

O parte a personalului Secţiei Nefrologie a Spitalul „Sfântul Ioan” nu respectă măsurile anti-COVID-19. Procurorii au deschis dosar penal

0
4 Aug 2020 18:14:41
Autor: Valentin Bolocan
O parte din personalul Secţiei Nefrologie nu respectă măsurile de protecţie împotriva pandemiei FOTO Mediafax
O parte din personalul Secţiei Nefrologie nu respectă măsurile de protecţie împotriva pandemiei FOTO Mediafax

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de „zădărnicire a combaterii bolilor”, după ce mai mulţi medici de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” Bucureşti au reclamat că parte din personalul Secţiei Nefrologie nu respectă măsurile de protecţie împotriva pandemiei.

”Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a fost înregistrat, la data de 04.08.2020, dosarul penal nr. 5252/P/2020 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin.2 C.p. ca urmare a sesizării formulate de mai mulţi medici, angajaţi ai Spitalului Clinic de Urgenţă Sfântul Ioan, prin care se reclamă faptul că în cadrul Secţiei Clinice de Nefrologie anumite cadre medicale nu ar respecta măsurile obligatorii de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus, nu ar purta corespunzător echipamentul obligatoriu de protecţie şi nu ar respecta măsurile de distanţare”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. 

Procurorii au dispus administrarea cu celeritate a probelor necesare lămuririi aspectelor sesizate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii