O româncă a fost arestată în Italia pentru şantaj, ameninţări şi acte de violenţă. Câţi bani a cerut pentru a nu omorî un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fost atacat de un cuplu în casă Foto: Napoli Today (arhivă)
Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fost atacat de un cuplu în casă Foto: Napoli Today (arhivă)

O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia, provincia Torino, pentru şantaj, ameninţare şi vătămare corporală, după ce a ţinut în teroare timp de trei luni de zile o familie din Beinasco.

Românca şi a complicele ei italian, de 35 de ani, au fost arestaţi acum după o anchetă care a început în urmă cu un an, după ce o femeie a reclamat la poliţie că i se cer 50.000 de euro pentru ca fiul ei să nu fie omorât, relatează Torino Today, citat de Digi.24.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că a fost atacat de un cuplu în casă. Dar pentru că bărbatul nu le-a dat ce au cerut, agresorii au contactat-o pe mama victimei, pe care au ameninţat-o că îi omoară fiul dacă nu le plăteşte suma de 50.000 de euro.

Şantajul şi actele de violenţă s-au desfăşurat timp de trei luni şi, până la urmă, femeia a gasit curajul să îi denunţe la poliţie. În urma investigaţiilor, au fost identificaţi cei doi autori, ambii cu antecedente penale pentru infracţiuni din sfera prostituţiei şi traficului de droguri. Românca şi partenerul său au fost arestaţi preventiv, potrivit sursei citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite