Eveniment

articolul anterior articolul urmator

O şcoală din Capitală este acuzată că boicotează alegerile: una dintre intrări este închisă, iar oamenii cred că nu pot vota acolo

4
26 May 2019 15:22:52
Autor: Iulia Cimpoeru
FOTO: Arhiva
FOTO: Arhiva

Intrarea pricipală a unei şcoli din Capitală este închisă şi mulţi oameni se întorc din drum crezând că nu se mai ţin alegerile.

La şcoala 110 din sectorul 4 al Capitalei a fost închisă intrarea din faţă şi o parte dintre alegători au renunţat să voteze deoarece au crezut că acolo nu se mai votează.

„La şcoala 110 din sector 4, nu ştiu din păcate secţie de votare ce număr are, se pare că se încearcă boicotarea. Şcoala are două intrări, au închis intrarea obişnuită, oamenii vin şi zic că secţia e închisă sau că nu se votează, nu există nici un afiş, nimic. Intrarea se face prin spate, puţini ştiu de această intrare”, a transmis o telespectatoare, informează digi24.ro. 
 
De asemenea, o altă telespectatoare, Raluca, ne spune că persistă problemele la secţia de votare 117 de la Liceul Ion Neculce din Bucureşti:
 
„Şi la această oră (11:00, n.red.) votanţii află că au de aşteptat deoarece membrii SV 117 sunt ocupaţi cu pregătirea urnei mobile. Foarte multe persoane renunţă.”
 
 
 
 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

zero
26.05.2019, 15:44:11

Tipic PSDragnea-Ciuma Rosie!!! Sectie de votare baricadata! Sectie de votare secreta! Coduri si parole la Cetatea Targovistei!

+1 (1 vot)
Adrian Foangă
26.05.2019, 17:06:18

Hai ma, nu ma puneti botul chiar la toate astea! Am fost azi la vot, la fel: una din portile scolii era inchisa, dar se vedeau oameni iesind sau intrand, politie si jandarmi la usa, listele cu strazile, deci nu s-ar fi intors nimeni din drum!

-1 (1 vot)
B A
26.05.2019, 16:33:48

La Liceul Ion Neculce, nu ma mira nimic. Liceul se află în spatele primăriei Sectorului 1, și deși, în urma unor controale ale Curții de Conturi, s-au constatat nereguli în cheltuirea fondurilor alocate de către actuala directoare în sensul depășirii acestor fonduri, dânsa este bine mersi în funcție. Sunt directori și inpsctori demiși pentru mult mai puține nereguli, dar o membră PSD de nădejde nu poate fi demisă. Cheltuirea fondurilor s-a făcut cu știința celor de la Primăria sectorului 1.

+1 (1 vot)
Constantin Gadea
26.05.2019, 19:07:18

In stil RTV si Antena 3, va aduc la cunostinta doua ,,stiri bomba”, desi nu am confiscat inca respectivele posturi: 1. ,,PRIMA MASURA PE CARE O VOM LUA, VA FI DESFIINTAREA SALARIILOR SI PENSIILOR SPECIALE”, a declarat Rares Bogdan. Asa sa ne ajute Dumnezeu !, zic eu. 2. PSD-ul ESTE O BROASCA RAIOASA CALCATA DE TREN. De unde rezulta ca Dragnea, Carmen Dan si ceilalti pucisti din Banda teleormaneanului ar trebui sa-si pregateasca boccelutele pentru Jel Drum. Parerea mea, pe care cred ca o are si Rares.