O tânără româncă stabilită în Italia şi-a găsit nou-născutul mort. Posibila cauză a decesului bebeluşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului, medicii au încercat să îl resusciteze, dar a fost din păcate în zadar Foto: Arhivă
La faţa locului, medicii au încercat să îl resusciteze, dar a fost din păcate în zadar Foto: Arhivă

Dramă în familia unei românce stabilite în Italia. Femeia de 22 de ani şi-a găsit, sâmbătă dimineaţă, bebeluşul fără suflare. Din primele investigaţii se pare că micuţul a murit prin asfixire după ce a mâncat. Toate cauzele morţii vor fi examinate de anchetele secţiei de poliţie locale, susţinute de unitatea operaţională şi mobilă a companiei Cerreto Sannita.

Tânăra mamă, cetăţean de origine română, locuia de ceva timp în în Guardia Sanframondi, o comună din provincia Benevento, regiunea Campania, Italia. 

Sâmbătă dimineaţă, femeia şi-a dat dea seama că bebeluşul său nu mai respiră şi a chemat imediat salvarea, conform publicaţiei Il Mattino.

La faţa locului, medicii au încercat să îl resusciteze pe micuţ, dar a fost, din păcate, în zadar. Surse din anchetă au declarat că moartea micuţului de doar 18 zile s-ar fi produs prin asfixiere, probabil în urma hrănirii în timpul nopţii. 

Corpul bebeluşului a fost transportat la morga spitalului San Pio din Benevento unde, la dispoziţia magistratului, urma să se efectueze şi examenul de autopsie pentru a clarifica cum a murit acesta.

Aşa cum se întâmplă adesea în astfel de circumstanţe, nicio posibilitate nu este exclusă, chiar dacă cele mai multe ipoteze sugerează o fatalitate teribilă. 

O regurgitare declanşată de o mişcare a celui mic în timp ce dormea ​​în leagăn este scenariul susţinut şi de vecini.

Nicolas fusese înscris în registrul civil la numărul 1 din Piazza Municipio. 

Vestea tragediei s-a răspândit rapid pe străzile din Guardia Sanframondi, unde comunitatea i-a transmis condoleanţe tinerei mame. Iar pe paginile reţelelor de socializare au existat numereoase postări în care oamenii au distribuit vestea tragică şi s-au arătat şocaţi de teribilul eveniment.

Primarul din Guardia Sanframondi a transmis condoleanţe din partea întregii noastre comunităţi.

"Am aflat ce s-a întâmplat şi cred că pot reprezenta sentimentul întregii noastre comunităţi. Suntem aproape de mamă, după această dramă care ne afectează îndeaproape, şi ne rugăm pentru această viaţă foarte tânără care nu mai există", a declarat primarul Raffaele Di Lonardo.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite