Omagiu tovarăşei Lia Olguţa Ceauşescu, pardon, Vasilescu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu

„Mult stimată şi iubită tovarăşă Lia Olguţa Vasilescu, primar de renume mondial, politician de înaltă clasă şi ţinută morală, mama binefăcătoare a  asistaţilor sociali şi, sper, viitor academician al României. Prin activitatea dumneavoastră, continuaţi să ne luminaţi calea spre progres şi atingerea unor noi standarde de civilizaţie.

Crescută la şcoala marelui politician Corneliu Vadim Tudor, aţi reuşit să duceţi ideile acestuia la cote mult mau înalte, viziunea şi competenţa dumneavoastră în analizarea fenomenelor politice şi sociale din România fiind desăvârşite …“.

Stop! Gata cu gluma, chiar dacă doamnei în cauză şi unora dintre captivii Antenelor şi RTV-ului le-ar strârnii amintiri plăcute o astfel de abordare. Enormităţile debitate de ministrul Muncii referitoare la demonstraţiile din Bucureşti, de miercuri seara, sunt extrem de grave. Le reluam pe scurt. „Cei care au venit cu copiii la miting ar trebui să îşi dea seama că sunt iresponsabili, să îşi scoată copiii din această zonă, care este practic de război“, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3. Ea a precizat că „retrăieşte scenariul de la Colectiv“ din 2015, care au provocat protestele care au dus la căderea Guvernului Ponta, mai ales după incendiul care a avut loc în clubul Bamboo. „Iată un nou incendiu. Mi se pare coincidenţa mult prea mare“, a mai spus ministrul.

Lia Olguţa Vasilescu aruncă în spaţiul public tot felul de scenarii halucinante, piromanice, despre aşa-zise legături ciudate între declanşarea incendiilor de la Colectiv şi de la Bamboo cu manifestaţiile anti-PSD… Te cruceşti, nu alta! Un om politic, ministru în Guvernului României, aruncă în dezbaterea publică scenarii demne de Dosarele X sau, mai rău, de pacienţi de la spitalele de neuropsihiatrie. Într-un partid modern, european, sănătos ideologic, astfel de declaraţii ar fi fost taxate imediat de colegi. Lia Olguţa Vasilescu se crede încă în PRM, unde era locotenentul fidel al lui Vadim Tudor, sau poate în platourile OTV, unde Dan Diaconescu gira toate nebuniile pământului.  Dacă are dovezi care să susţină aberaţiile pe care le aruncă în spaţiul public să le prezinte, dacă nu, să încerce să găsească argumente logice pentru acţiunile iresponsabile ale guvernului din care face parte, care au aruncat România în rândul statelor bananiere.

Cât despre „zona de război“ în care a fost transformată miercuri seara Piaţa Victoriei, doamna sau tovarăşa, dacă preferă, Vasilescu ar trebui să o întrebe pe colega ei din guvern, ministrul de Interne Carmen Dan, cum de a reuşit „performanţa“ să-i lase pe huliganii de la Dinamo să pătrundă în piaţa printre manefestanţi, cu toate ca a avut toate informaţiile şi pârghiile necesare pentru a preveni o astfel de situaţie? Dacă prin sintagma „zonă de război“ crede că va speria lumea şi demonstranţii nu vor mai ieşi în stradă să protesteze paşnic faţă de aberaţiile gvernului, se înşeală. Vor fi din nou în stradă, în fiecare zi, până la retragerea OUG care-l scapă de Liviu Dragnea de dosarul penal.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite