Omul de afaceri croat împuşcat vineri cu mai multe focuri de armă, transferat la o clinică privată din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri croat care a fost împuşcat vineri seară cu un pistol cu glonţ de calibru 5,6 milimetri în cartierul bucureştean Băneasa, când ieşea de la birou, este tratat la o clinică privată din Germania. Aşa a declarat duminică şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, Radu Gavriş. La rândul lui, adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, Mihai Voicu a precizat că cel mai probabil acesta este un caz de criminalitate importată.

„Am emis mai multe ipoteze. Nu o excludem pe cea de criminalitate importată, ca cele întâmplate să aibă legătură cu activitatea părţii vătămate din afara graniţelor”, a spus într-o conferinţă de presă Mihai Voicu, adjunctul Poliţiei Capitalei.

Cererea de mutare la clinica o Berlin a fost fundamentată medical, firma unde victima are asigurarea de sănătate recomandând această unitate sanitară.

Un alt motiv a fost legat de securitatea pacientului, chiar dacă acesta a fost păzit non stop, în ultimele două zile, cât a stat internat la Spitalul Floreasca.

Bărbatul care a fost împuşcat vineri seară, când ieşea de la muncă, este căsătorit cu o româncă şi are doi copii mici. El are afaceri cu fier vechi în România, sediul firmei sale aflându-se pe Bulevardul Aerogării. 

Autorul atacului a folosit un pistol de calibrul 5,6 milimetri, iar poliţiştii nu exclud ipoteza ca acesta să aibă altă naţionalitate.

După incident, cetăţeanul croat a reuşit să meargă 20 de metri până într-o benzinărie şi le-a spus angajaţilor că este împuşcat, dar că nu a văzut faţa agresorului. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie. 

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost operat, el având plăgi împuşcate la nivelul coapsei drepte, în abdomen şi torace.

Potrivit unor surse citat de Mediafax, ar fi existat şi mai mulţi martori ai incidentului, mai multe persoane susţinând că au auzit focurile de armă, în timp ce una a spus că l-a şi văzut pe atacator care ar avea o înălţime de 1,75 metri şi purta şapcă.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Un om de afaceri croat a fost împuşcat în zona Băneasa din Capitală

Un bărbat a fost împuşcat vineri seară, în jurul orelor 20.00, pe Bulevardul Aerogării din Capitală. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite