Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Ordonanţe la ordinul şi în folosul lui Liviu Dragnea

13
31 Jan 2017 23:13:14
Mircea Morariu

Îndată ce au preluat puterea ajutaţi de tancurile sovietice şi imediat după ce şi-au creat organismele propriii de represiune, comuniştii români, oameni ai subteranei, au început să îşi anihileze şi lichideze adversarii în puterea nopţii.

Oamenii Miliţiei şi ai Securităţii descindeau şi operau percheziţii şi arestări protejaţi de întuneric. Ca nişte cârtiţe. Ca nişte şobolani.

Tot noaptea şi tot în întuneric a adoptat guvernul condus de numitul Grindeanu Sorin o seamă de ordonanţe de urgenţă prin care PSD, partidul de sorginte comunistă creat de bolşevicul Iliescu, dă o mare lovitură Statului de drept, justiţiei şi însăşi ideii de democraţie. Întorcând România în era practicilor totalitare.

Grindeanu, insul fără coloană vertebrală ajuns printr-o eroare a istoriei prim-ministru al României, l-a trimis la înaintare pe semi-analfabetul ministru al Justiţiei cu numele de Iordache Florin , cel ce se exprimă precum unui absolvent de facultate muncitorească, dar şi asemenea unui anchetator din cumpliţii ani 50 ai secolului trecut, să mărturisească, să facă public anunţul fărădelegii comise de guvern la ordinul şi în folosul lui Liviu Dragnea. Care, graţie ordonanţelor adoptate de cabinetul PSD-ALDE noaptea, scapă de acuzaţia de abuz în serviciu pentru care a fost trimis în judecată. La pachet cu Liviu Dragnea mai scapă în această a doua marţe neagră şi alţi politicieni. 

Totul cu preţul sfidării unei populaţii despre care comunistoidul PSD speră că fiind momită, anesteziată cu majorări salariale nu va reacţiona, se va lăsa prostită, umilită. Că va putea fi încă o dată - a câta? - dusă de nas. Că va fi siluită.

Îmi place să cred că nu va fi aşa.

Mai sper că România cinstită încă nu a murit!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Adrian Foangă
31.01.2017, 23:28:08

Au dat-o penalii noaptea, ca pungasii... atat i-a dus mintea.

+2 (2 voturi)
herr v.4.01
31.01.2017, 23:57:15

E tarziu si nu mai ies in Piata Mare. Dar tare-as vrea sa citesc maine dimineata ca in fata guvernului si a parlamentului e o mare de oameni - care n-au venit sa-i felicite...

+1 (1 vot)
miron miron
1.02.2017, 00:03:16

herr v.4.01 Nu vrei sa iesi, dar din acesta seara aceasta ai dictatura in in tara.

miron miron
31.01.2017, 23:58:56

Totusi m-am gandit ca au un pic de rusine, un dram de respect, un pic de mila fata de aceasta tara. N-au nimic, mai rau ca n-au nicio frica de popor, au un singur țel, să fure, sa minta si sa ne prostescă si au si reusit pana acum. Un gust amar am, de ce nu a iesit acest popor la vot? ca aceasta ciumă rosie sa piară.

+2 (2 voturi)
Vanatorul/d.c.
1.02.2017, 00:07:23

Am spus-o si pe alta pagina..Una dintre cele mai mari mizerii pesediste intamplate in Romania ultimii 20 de ani (legea cu gratierea si ordonanta cu modificariele codului penal) s-a putut intampla si din cauza liberalilor lui Pește Tariceanu sau Pește Antonescu, dar si din cauza lui Pește Iohnanis actualul lider providential cu cap de neamt al acelorasi liberali..! S-a intamplat asta si datorita lor, cu sprijinului lor..! Da, cu sprijiinul liberalilor..! Ei, liberalii, au la fel de multi banditi de gratiat sau de salvat cu noile modificari din codul penal, ca si PSD-ul..! Cel care m-a asigurat primul ca asta se va intampla indiferent de ce scrie presa, indiferent de ce spun penelistii centrali pe la TV, si indiferent de tot circul mediatic regizat de ochii lumii regizat cu Iohannis Trezitul si Aparatorul Justitiei, e un om care nu m-a mintit niciodata. Un liberal..! Deci, cat a fost Basescu preseddinte , desi aceesi mafioti liberali si pesedisti avea aproape 2 treimi din numarul de parlamentari, nu au indraznit asa ceva..! Au asteptat sa iasa la pensie Basescu, se ”lamuresca” unele cazuri penale aflate pe rol si sa-si planteze figurantul la Cotroceni, pentru a pune in scena una dintre cele mai de prost gust dramolete politice si mediatice, din care cel mai mult aveau de castigat mafiotii PSD-ului si PNL-ului, care, impreuna si aproape la paritate, dau aprox. 90% din productia nationala de politicieni urmariti penal, aflati in diferite etape procesuale sau deja condamnati definitiv..! Cu alte cuvinte, tot ce-ati vazut pana acum legat de legea gratierii si ordonanta modificarii codului penal, a fost un circ mediatic la succesul caruia au contribuit aproape toti penalii sau oamenii lor din presa si televiziuni, plus liderii partidelor, DNA, SRI, Klaus Iohannis..!

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (13)

Modifică Setările