Pagina de Facebook a Jandarmeriei, asaltată de internauţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de Facebook a Jandarmeriei Române a fost luată cu asalt de internauţi, care lasă atât recenzii negative, cât şi comentarii în care critică modul în care forţele de ordine au acţionat vineri seară în Piaţa Victoriei.

„Forţele de ordine ar trebui să fie în slujba cetăţenilor, a maselor, nu împotriva lor”, scrie un utilizator, într-o recenzie în care a acordat o stea din cinci Jandarmeriei, pe pagina sa de Facebook.

„Criminali cu acte în regulă”, le spune altul.

Un utilizator critic faptul că Jandarmeria a arătat o lipsă de respect faţă de oamenii care au venit să protesteze paşnic: „Ce s-a întâmplat aseară a fost totală lipsă de respect faţă de orice, faţă de oameni şi cetăţeni, la fel ca voi, faţă de oamenii care au bătut mii de km să vină să protesteze paşnic după ce au muncit în străinătate să trimită bani acasă, la familii, şi care ajung tot la voi, faţă de justiţie, pe care aţi călcat-o în picioare şi aţi gazat-o din 5 în 5 minute”.

Imagine indisponibilă

Un internaut le dă şi un sfat jandarmilor: „Îmi dădeam jos mizeria aia de «costum» şi mă alăturam oamenilor mei! Asta trebuia să faceţi!!!”

Un utilizator a acordat, de asemenea, un rating de o stea şi a precizat că şi-l va schimba „atunci când dispar de la «butoane» (ministrul de Interne, n.r.) Carmen Dan şi şeful actual al jandarmeriei”.

Imagine indisponibilă

O altă persoană apără, totuşi, Jandarmeria, într-un mesaj: „Aveţi griă de voi, oameni buni, la inundaţii aţi fost buni, acum aruncă cu pietre în voi. Onoare, stimă şi respect tuturor, jandarmi, pompieri, poliţişţi, armatei române. Apăraţi ţara, conform jurământului pe care l-aţi depus”.

La ora redactării acestei ştiri, Jandarmeria avea deja peste 13.000 de recenzii de o stea, strânse de asemenea şi de la alte incidente, iar cele negative continuau să curgă.

Bilanţul răniţilor de la protestul Diasporei din Piaţa Victoriei a ajuns la 452, dintre care 70 au fost spitalizaţi. Printre răniţi se numără şi 24 jandarmi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite