Panică în zona cluburilor. Poliţiştii de pe litoral vor avea aparate pentru depistarea consumului de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
colaj droguri

Începând din această vară, poliţiştii de pe litoral vor avea aparate pentru depistarea consumului de droguri, a declarat, vineri, ministrul de Interne Carmen Dan. arătându-se îngrijorată de creşterea consumului şi traficului de stupefiante. Ea a susţinut că traficul de droguri că este "un motiv de îngrijorare".

Carmen Dan a declarat, la Constanţa, unde a avut o întâlnire cu şefii structurilor MAI cu responsabilităţi în gestionarea planului de siguranţă şi ordine publică în sezonul estival 2019, că a urmărit, în principal, organizarea privind combaterea traficului şi consumului de stupefiante.

Ea a spus că poliţiştii vor fi dotaţi cu aparate pentru depistarea consumatorilor de droguri, similare etilotestelor, folosite pentru depistarea consumatorilor de alcool, arată hotnews.ro. Ministrul de Interne a mai spus că a cerut multă atenţie în zona staţiunilor de pe litoral şi în special în zona cluburilor, "mai ales că urmează o perioadă aglomerată”. "Sunt zonele vulnerabile care, vă asigur, sunt cunoscute de structurile ministerului".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite