Papa Francisc a plecat din România. Povestea fotografiei făcute în interiorul aeronavei TAROM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plecare Papa Francisc - Sibiu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 2 iun 2019
Plecare Papa Francisc - Sibiu / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 2 iun 2019

Papa Francisc a plecat duminică din România, la bordul aeronavei TAROM cu numele „Alexandru Ioan Cuza". Înainte de decolare, piloţii au surprins o imagine cu cele două steaguri – al României şi al Vaticanului – care au fost puse în exterior, în lateralul avionului.

„Steagul României şi cel al Vaticanului, în cabina piloţilor înainte de zborul către Roma” - este mesajul pe care TAROM l-a postat pe pagina sa de Facebook.

Potrivit protocolului, înainte de aterizarea pe aeroport, cele două steaguri sunt puse în exterior, lateral, astfel că, atunci când aernova aintră în zona vizibilă, drapelele se pot vedea. La decolare, aeronava porneşte cu steagurile lateral, acestea fiind apoi luate.

De altfel, în ultimele zile, compania a postat mai multe fotografii cu echipajele care i-au fost alături Papei Francisc în călătoriile sale cu avionul sau care au însoţit jurnaliştii care au relatat evenimentele derulate timp de trei zile în România.

Aeronava în care se află Papa Francisc a decolat, duminică, la ora 17.43, de pe aeroportul din Sibiu, cu destinaţia Roma, în aplauzele pelerinilor.

La plecare, Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulţi copii prezenţi la aeroport, primind flori de la oameni şi fotografiindu-se cu aceştia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite