Paraşutistul ameninţat de terorist îşi revine din şoc pe pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Duţă participă la Festivalul Winter Air Sports de la Sinaia
Marius Duţă participă la Festivalul Winter Air Sports de la Sinaia

După ce a scăpat ca prin minune dintr-un avion în care un terorist l-a ameninţat cu arma, braşoveanul Marius Duţă, s-a implicat în organizarea festivalului de sporturi extreme, desfăşurat la Sinaia.

Timp de cinci zile, aici are loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Winter Air Sports. Printre concurenţii aflaţi pe platoul de la Cota 2.000 din Sinaia s-a aflat si paraşutistul Marius Duţă, românul care a reuşit să scape nevătămat dintr-un avion deturnat de Jose Oliveira, în Portugalia.

Colegii de zbor şi prietenii românului au fost bucuroşi că acesta a reuşit să scape nevătămat, după saltul periculos pe care a fost silit să-l facă. Acum sunt hotărâţi să facă spectacol la Sinaia, pe pârtiile din Valea Dorului.

„Suntem bucuroşi că Marius e Întreg"

„Marius a făcut ceva total neobişnuit, mai ales că înălţimea de la care el a sărit a fost foarte mică, după părerea tuturor. Suntem bucuroşi că e întreg şi că a scăpat cu viaţă şi să-l avem din nou printre noi, mai ales după ce atrecut printr-o asemenea experienţă traumatizantă", a declarat Nicu Bălan, prietenul lui Marius.

La rândul său, Marius s-a arătat plin de energie şi dornic de aventură, chiar dacă a fost la un pas de moarte, în urmă cu numai câteva zile. „Bineînţeles că am venit din nou la zbor. N-am nevoie de repaos sau de refacere. Incidentul a fost. Acum mergem mai departe", a spus Marius Duţă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite