VIDEO Şeful Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, implicat în accidentul de pe DN1, de la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei oameni au fost grav răniţi după ce trei maşini s-au ciocnit pe DN1, în apropiere de Capitală. Potrivit primelor cercetări, una dintre maşinile implicate a derapat şi a intrat pe contrasens. În accident a fost implicat şi secretarul de stat Csaba Ferenc Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

UPDATE: Unul dintre cei implicaţi în carambol este secretarul de stat Csaba Ferenc Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, dar oficialul nu a fost rănit, potrivit realitatea.net.

Pe DN1 s-a format o coadă kilometrică pe sensul Bucureşti-Ploieşti, din zona Băneasa până în Otopeni. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că una dintre maşini a derapat, a trecut peste bordura despărţitoare şi a intrat pe contrasens.

„Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Capitală către Polieşti, în zona podului Otopeni. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar trei persoane au fost rănite, se pare că una destul de grav, la această oră fiind transportată de medici către Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a declarat Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, pentru B1 TV.

Agenţii spun că şoferul vinovat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, mai ales că ploua, iar vizibilitatea era redusă considerabil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite